ponko u nas tez problem z oczkiem jest,ropieje od urodzenia a i nawet ostatnio bylo wlasnie kilka dni ciszy i mialam nadzieje ze samo juz przeszlo no ale od 2 dni nawrot i nawet bardziej ropieje,jutro ide do lekarza i mam nadzieje ze cos nam przepisze

a tez slyszalam o tych zabiegach kanalikow,oj cos strasznego i nie wyobrazam sobie jakby mojemu synkowi mieli cos takiego robic,no ale zobaczymy co czas pokaze i mam nadzieje ze samo sie kiedys to odblokuje i zaden zabieg nie bedzie potrzebny,a masaz robie tez wiec moze cos pomoze
Ja sie bałam o ten nawał, że nie wiadomo ile bedzie on trwał a tu 3 dni i spokój... całe szczęście uff...
A druga sprawa panie moderatorki chyba juz pomału czas zrobić porządek na tym naszym listopadzie ;-) Juz niektore tematy nie będa raczej ''używane' ;-)
Od tygodnia istnieje juz nasze Archiwum Listopad 2011 do ktorego powoli przenosze ciazowe tematy,nie jestem w stanie byc na BB 24 na dobe ;-) wiec idzie wszystko wolniejszym tepem ale staram sie jak moge ;-)
A tak z innej beczki dziewczyny,czy wasze maluchy juz mniej spia w dzien?? bo moj dzisiaj jak wstal kolo 10:00 tak nie spal do 12:00 potem drzemka 1h i znowu nie spi tylko obserwuje i cos pojekuje

No a teraz na szczescie spi,wiec mam troszke czasu dla siebie
Angun rozumiem Cie doskonale z tym ze nie wychodzisz na spacery,Ja tez teraz nie wychodze bo pogoda jest wietrzna i chlodno jest a slyszalam wlasnie ze wiater nie sprzyja na te lzawiace oczka wiec wole sobie darowac spacerek z nim,ale bylam 3 razy na spacerku w sumie i na razie robimy postuj,no jutro idziemy do lekarza wiec wozeczkiem bo moj idzie niestety do pracy wiec musimy sami isc,tyle dobrze ze przychodnie mamy niedaleko wiec krotki spacer jutro rano zaliczymy

No ale Ty kochana moglabys wyjsc gdzies na jakies 30minutek,synka z tatusiem zostawic,bo co prawda to prawda od takiego siedzenia w domu mozna zwariowac ;-)