Witam kochane!
Czytam was dosc regularnie,choc jakos nie mam weny do pisania. Jestem w Poznaniu i jest fajowo. Podroz przezylismy ok ,choc synus n promie postanowil nie spac, no i ja oczywiscie tez nie moglam. Spalismy max 2 godz a potem musialam prowadzic ze swinoujscia do poznania. Po godzinie drogi oczy mi sie kleily ,wiec w bok na stacje i godzinka drzemki w samochodzie. Spalismy wszyscy - Olus ,mama ,pies i ja. Potem juz bylo ok.
Od kiedy jestem ciagle gdzies lotam. synus zazwyczaj zostajw w domku z mama ,choc co wieczor chadzamy w gosci do kolezaneczek. Zazwyczaj jest aniolkiem i przesypia slicznie cale wizyty na kocyku. DOpiero po powrocie do domu sie rozkreca i tak sobie noce urozmaica.
Ja tez mam konkretna chize z jego oddychaniem . W domu mam monitor oddechu wiec Olus zawsze spi w lozeczku bo ja czuje sie bezpieczniej .Tutaj ma lozeczko turystyczne i monitor nie dziala. ( Maty musza lezec na plaskiej twardej powierzchnie pod materacem) i ja sie tak boje ze on nie oddycha ,ze co noc spi tu ze mna. Po powrocie do Szwecji ,powrot do lozeczka.
Dzis bylam z mama w Browarze ( centrum handlowe) kilka godzin ,to oka nie otworzyl tak pieknie spal ,alep o powrocie do domu ,jeki i placzp rzez 2 godziny. Tylko na rekach byl spokojny. Teraz spi ,ale zaraz bedzie chcial jesc. Karmie go cycka tylko ,i jakos nam to sprawnie idzie. Ale ja wciaz mysle ,ze za malo przyiera. Wciaz jest taki malutki. Choc zmienil rozmiar z 50 na 56

Kozystajac z okazji wybiore sie na usg bioderek( w Szecji oczywiscie nie robia) i pojde do pediatry. Niech chlopaka choc raz prawdziwy lekarz obejrzy -bo do tej pory tylko polozne.
Czy upujecie dzieciatka prezent na swieta? Ja nie planowalam ,ale gdzies natknelam sie na taka owieczke co podobno pomaga zasnac i sie skusilam. Zobaczymy czy sie spodoba.
Za 3 dni dojedzie tutaj moja siostra z dziadem i psem a za 4 dni maz. Bedzie wiec nas masa ludzi i dwa psy w dwoch pokojach.Narazie jest spokoj..
Sabrina ,dlaczego wciaz odciagasz pokarm? Nie karmisz piers. Przeciez cycek zawsze pod reka( doslownie).
Pijawa obudzila sie. czas znow byc matka.
Dobranoc kochane..