Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślałam trochę o tym czy w razie czego opiuekunka czy żlobek i chyba zdecyduję sie na żłobek, wiem, że dzieci tam chorują notorycznie, ale żłobek ma też trochę plusów, dziecko wychowuje się w grupie rówieśników, cena tez jest o wiele niższa niż niania, u mnie w mieście są co najmniej 2 bardzo przyzwoite żłobki, do których chodziły dzieci moich znajomych i były one nimi zachwycone. Oprócz żłobków państwowych są też żłobki prywatne, to już większy koszt bo powyżej 600zł w moim mieście, natomiast na nianię nie mam pomysłu, nie wiem czy chcę zostawiać małą z kimś kto może sobie siedzieć i kawę popijać i nie mam jak skontrolować w jaki sposób się zajmuje moim dzieckiem, a finansowo dźwignąć nianię też niełatwo, u mnie w mieście min 1000zł chyba
No cóż jeszcze będę o tym myśleć......