• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

Gola - no jakaś masakra jest ja ledwo na oczy widzę, a do tego wszystkiego igor wogóle nie odczuwa tego spadku ciśnienia i mojej formy i tylko by na moich rękach po domu łaził. Skąd wziąć siły? Chyba zaraz w bujak go wpakuję;)

reklama
ja tak samo mam jak Wy kochane, nie mogę się za nic zabrać - łóżko ścielę już 2 godziny ;D ciśnienie jest mega niskie bo ja śpię z otwartymi oczami, a nawet moja Wiki śpi grzecznie już od ponad godziny niech pośpi szkrabek mały

mój maluch walczy, opierdziela słoniki w karuzeli. Ja piję kawę, może będzie trochę lepiej bo nie wyrabiam. A jutro mamy szczepienia ( 6w1 i pneumokoki) już się stresuję. Ale od razu dowiem się ile waży.

ja na szczęście nie jestem ciśnieniowcem moja mała też śpi od 13.30 a ja mam czas na neta:-D:tak:

dziewczyny nie zapomnijcie jutro TŁUSTY CZWARTEK można objadać się pączkami do woli :tak::-)

mirelka- ja bym podjęła wyzwanie i sama pączki zrobiła, jeszcze nigdy nie próbowałam, ale jak miałaby która super przepis to chętnie skorzystam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry