Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do tego zawsze układam ją na boczku i podpieram plecki kocykiem(ma tendencję do ulewania).
Niby trzyma troszke główke ale bardzo nisko i jest tak zaangażowana w płacz, że nawet nie mysli wyżej podnieść głowy a co dopiero bawic się albo przewrócić na boczek.A może powinnam podpytać pediatrę o te jej kiepskie postępy
Patrzę na zdjęciach a Wasze pociechy tak wysoko trzymają główki a u nas kiepsko,kiepsko
Musze dostaczyc im papiery od lekarzy potwierdzajace jej stan zdrowia.

ale mama robi z siebie małpkę przez parę minut przed posiłkiem i jakoś dajemy radę. Ja ćwiczę główkę podciągając małą z pozycji leżącej do siadu, aby dźwigała głowę - to nam zaleciła pediatra na szczepieniu, bo stwierdziła, że mała głowę słabo dźwiga??
i niektórzy normalne mieli posadzone 3 miesięczne dzieciaki na kolanach
a lekarz się wk...rwił jak to zobaczył i tak jedną laskę w gabinecie opieprzył, że na korytarzu było słychać
ja robię takie ćwiczenia jak tu któraś z mam wstawiała.
Właśnie się muszę zaopatrzeć w drugi śpiworek bo bardzo mi ten sposób odpowiada i chyba właśnie w Ikei kupię , powiedzcie czy te śpiworki są takie grubsze, czy one na wiosnę jak będzie cieplej też "oblecą" ? ( niestety u mnie na wsi nie ma IKei i muszę męża wysłać na zakupy do krakowskiej jak w trasie będzie ;-) )
...trzymam kciuki!!!
...a dlaczego robicie badania krwi?? pediatra zleca, czy jak?? mi na razie nikt nie kazał robić badań.