Niuniunia20
Fanka BB :)
Tort zrobiłam, jutro wstawię fotę i foty wózka bo już dziś nie mam siły;/ Jesem padnięta dzisiaj jak nie wiem co... Z moimi paznokciami ok, teraz sama muszę sobie zmieniać tamponadki aż mnie ciary przechodzą bo to boli;/
Wiktoria szczęśliwa, że ma wózeczek
spała mi dziś 6 godz od 14:45 do 20:50
w tym 2 przerwy na jedzonko. teraz śpi smacznie w wózeczku, jak ją położyłam do niego to się cieszyła i poszła spać. Dziewczyny ja nie wychodziłam z małą na spacery bo nie miałam wózka, czy teraz powinnam najpierw zacząć werandować małą? Bo wiadomo nie mogę nagle wyjść z nią na dwór na pół godz bo to za dużo na pierwszy raz po długiej przerwie, a jutro jedziemy do ortopedy na kontrol i akurat mała się przewietrzy
Idę spać kochane, dobranoc;***
Co do ciąży to mi też często brakuje tego stanu. Fakt, że u mnie ciąża była nieplanowana i tak jak Ponko nie mogłam się na początku ogarnąć, że będę mamą ale jest już dobrze. Ponko jesteśmy tu najmłodszymi mamami więc wiem o czym mówisz i jak to wszystko zniosłaś
Teraz już jest ok
Wiktoria szczęśliwa, że ma wózeczek
w tym 2 przerwy na jedzonko. teraz śpi smacznie w wózeczku, jak ją położyłam do niego to się cieszyła i poszła spać. Dziewczyny ja nie wychodziłam z małą na spacery bo nie miałam wózka, czy teraz powinnam najpierw zacząć werandować małą? Bo wiadomo nie mogę nagle wyjść z nią na dwór na pół godz bo to za dużo na pierwszy raz po długiej przerwie, a jutro jedziemy do ortopedy na kontrol i akurat mała się przewietrzyCo do ciąży to mi też często brakuje tego stanu. Fakt, że u mnie ciąża była nieplanowana i tak jak Ponko nie mogłam się na początku ogarnąć, że będę mamą ale jest już dobrze. Ponko jesteśmy tu najmłodszymi mamami więc wiem o czym mówisz i jak to wszystko zniosłaś
ostatnio chcialam kupic soczek synkowi jablkowy co bym mu mogla dawac troche na te kupki to doslownie nie mieli samego jablka tylko z dodatkami a to miety albo winogron itd,itd a herbatke na lepsze trawienie to sie juz wypytuje ponad miesiac i dalej nie maja
no ale kilka dni temu udalo mi sie i kupilam soczki z bobovity z samego jablka
).
bo butle to on pzrewaznie zjada wlasnie tak kolo 20:30 czasem 21 wiec kapanie najlepiej zebym robila kolo 19:30 nie pozniej bo potem to on daje koncerty za darmo
). Ale na 100% u nas jest ten rodzaj świadczenia.
, u mnie nie przejdzie żeby nie wykorzystać urlopu, u mojego meża zresztą tez nie a pracuje w korporacji.