martttika
Fanka BB :)
jejku na tym forum tyle się dzieje, że nie nadążam Was czytać
onanana ale Ci zazdroszczę kobietko
Gola ja myślę, że po 4 miesiącu już coś wprowadzę, a będzie to zapewne marchewka na początek, ale póki co karmię mieszanie, a teraz siedzę się zastanawiam czy wogóle nie przestać dawać piersi
niuniunia tort ekstra
ja dzisiaj będąc na zmianie opatrunku dowiedziałam się, że moja rekonwalescencja jeszcze trochę potrwa...
Chyba zrezygnuję z karmienia, bo prawą pierś nieodciągałam już dwie doby, jedynie ją masuję, a w lewej ciągle mam mleczko i muszę w końcu podjąć decyzję 
onanana ale Ci zazdroszczę kobietko
Gola ja myślę, że po 4 miesiącu już coś wprowadzę, a będzie to zapewne marchewka na początek, ale póki co karmię mieszanie, a teraz siedzę się zastanawiam czy wogóle nie przestać dawać piersi
niuniunia tort ekstra
ja dzisiaj będąc na zmianie opatrunku dowiedziałam się, że moja rekonwalescencja jeszcze trochę potrwa...

jak bylam chora ledwo do synka w nocy wstawalam to musialam sie prosic o jakas herbatke ehhh a jak mu to wypomnialam to mi powiedzial ze trzebalo sie upominac ehh co za chlop to sam od siebie nie moze no to potem dopiero sam od siebie przylazil i sie pytal czy czegos nie chce