Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
naprawde bardzo byłam zadowolona z wizyty bylam u niego z polecenia , ale sądze że jest równie uprzejmy dla wszystkich... gabinecik przytulny kameralny 5min z pracy z domu 15min. widzę że sprzęt taki dobry (w porównaniu z moją starą panią dr) wszystko dokładnie spr. pomierzył powiedział tłumaczył pokazał gdzie co dzidziuś ma... uśmiechnięty mega sympatyczny i taki przyjazny nawet do męża czekającego w poczekalni- powiedział że następnym razem ma wejść ze mna to zobaczy dzidzie na monitorku za wizyte ze wszystkim usg cytol. itp koszt 100zl . witam :-)
Ja również przyłączam się do życzeń świątecznych :-) Smacznego jajeczka, rodzinnej atmosfery i samych radości :-)
Kati82 fajnie że jesteś tak zadowolona z gina :-) Zdradzisz mi gdzie chodzisz? Ja też jestem z Poznania :-) I zapraszam na wątek poznański :-)
Winki super fotka fasolki fajnie że wszystko ok :-) Ja to bym mogła mieć USG co tydzień, żeby zaglądać do brzuszka i maluszka:-)
Oki idę malować jajka i do święconki. Jeszcze raz wszystkiego dobrego na święta życzę :-)

), choć muszę się przyznać, że wczoraj mój p. małżonek kupił sobie piwo (na kaca
) i pod groźbą poskręcania, musiałam wziąć od Niego łyka (choć ja i piwo, czy alkohol w ogóle, to musi być jakiś mega dzień...
).