Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nimfii- mama! jak ja cię doskonale rozumiem....;-) ale korzystaj z lenistwa. ja czasem wykorzystuję gorszy dzien i prosze m zeby posprzątał chatę, ze niby sie zle czuję, wczoraj posprzątał łazienkę, wymył podłogi i powycieral kurze. mi pozostalo ogarnięcie nieładu, bo niestety moj facet i owszem brud widzi ale bałaganu juz nie
Mój mąż widzi bałagan aż za dobrzeNieraz chodzi za dzieckiem i sprząta
Troszke pedantyzmu wyniusł z domu, a u mnie nie było nigdt posprzatane jak w muzeum, wiec nie pzreszkadza mi gdy kilka zabawek lezy na stole itp. Mąż natomiast musi miec stół pusty, i najlpiej jakby po podlodze nie lezaly porozkladane zabawki, ale tego nie da sie zrobic przy dziecku bo co chwila cos wyciaga.
Za to brud i kurz moze u nas lezec a on odkurzy tyylko jak mu przypomne. To juz ja czesciej zamiatam podloge jak widze "koty" kurzu, bo my mamy gumolit wiec odkurzyc wystarczy raz w tygodniu, ale dobrze jest zamieść cześciej czy zmopować![]()
musisz suwaczek przez internet zalozyc, i wpisac kod BBC w pole sygnaturki bo suwaczek ten ci nie dziala chyba ze wstawisz na konczu po [/img][/sigpic] bo musisz taka formule zakonczyc znacznikiemJeszcze nie potrafię się poruszać po tym forumWłaściwie to poszukiwałam głównie forum mam z Limerick. Fajnie,że 1 znalazłam
Jestem w 9 tygodniu
Nawet nie potrafię dodać suwaczka:/
Jak dla mnie są niezastapione, zwłaszcza od czasu gdy urodził się Maciek, bo wtedy nie było czasu na malowanie pisanek.
Faktycznie lepiej ajk to załatwisz szybko i sprawnie, bo po porodzie nauka schodzi na drugi plan 
A Dzień Ojca to już byłam zafasoklowana więc uznałam, ze musimy jakoś uczcić to święto - kupiłam przyszłemu tacie książkę (poradnik) dla mlodych ojców. Chętnie ją przeczytał i miał już jakiś wstęp do tego, co miało go czekać od następnego roku.