Witam dziewczynki
oj
Kati- na niebezpieczne tory zeszła ta twoja klientka:-)
widzialam było o wypiekach. proponuję założyć wątek kulinarny, gdzie mozemy się dzielic dobrymi sprawdzonymi przepisami.
ja osobiscie ubóstwiam blog kulinarny (a przede wszystkim wszelkie ciasta i makarony)
Kwestia Smaku - Przepisy kulinarne
jeszcze sie nie zdarzyło zeby danie z tego blogu nie wyszlo. nawet m się zachwyca
julieet- tak, mało spię w nocy, własciwie zasypiam nad ranem. mam bardzo dziwne bóle stawów (takie tez mialam w pierwszej ciązy) nie wiem skąd to się bierze, ale nie pozwala mi spac, mam caly czas wrazenie ze mi mdleją nogi i ręce. Dosypiam w dzien. boje sie ze mi tak zostanie
nimfii- mama! jak ja cię doskonale rozumiem....;-) ale korzystaj z lenistwa. ja czasem wykorzystuję gorszy dzien i prosze m zeby posprzątał chatę, ze niby sie zle czuję, wczoraj posprzątał łazienkę, wymył podłogi i powycieral kurze. mi pozostalo ogarnięcie nieładu, bo niestety moj facet i owszem brud widzi ale bałaganu juz nie
Madzia- fajna tunika! ja się zbieram na zakup spodni na lato, mam ciązowe ale na zimę, przydadzą się na koncówkę
Tomka- myslalam, ze trafi ci się choc jeden dzien wolny na male zwiedzanie
ja mialam isc jutro do ginka ale za pozno zrobilam badania, wyniki beda w niedziele, czyli pojde do niego w poniedzialek