Angun
Fanka BB :)
Dzięki za rady dziewczyny!
Radziłam się pediatry i mamy dziś zostać w domku, a jutro zobaczymy czy zakwalifikujemy się na szczepienie.
Martttika być może,ostatnio nie włączałam nawilżacza i zła jestem przez to na siebie.
Winki gratuluję nowej umiejętności Olinka!!
Niuniunia ja w polu ze sprzątaniem, ciągle tylko muszę odkładać rzeczy, które pozostawił mój mąż bałaganiarz, ale trzeba się będzie wziąć za większe sprzątanko przed świętami!!
Radziłam się pediatry i mamy dziś zostać w domku, a jutro zobaczymy czy zakwalifikujemy się na szczepienie.
Martttika być może,ostatnio nie włączałam nawilżacza i zła jestem przez to na siebie.
Winki gratuluję nowej umiejętności Olinka!!
Niuniunia ja w polu ze sprzątaniem, ciągle tylko muszę odkładać rzeczy, które pozostawił mój mąż bałaganiarz, ale trzeba się będzie wziąć za większe sprzątanko przed świętami!!
On wstaje na nogi jak tylko Kube uslyszy a wiec o 6 rano mam już na głowie dwóch chłopaków 
Oczywiscie Kuba zasypia w miare szybko po ok 30 min po karmieniu, za to Maciek juz nie jest taki wyrozumialy
Nieraz sie zdrzemne gdy kuba spi a Maciek oglada bajki...
pranie sie juz pierze zaraz posciel wywale na ogrod zeby sie wywietrzyla :-)
dobrze ze sie zdecydowalas na zrobienie imprezki w domu,taniej was to wyjdzie no i cos jeszcze sobie sprawisz za to