nimfii
nadzieja umiera ostatnia
Dostałam jeszcze jedną informacje odnośnie bliźniaków szwagierki
Dziewczynka urodzila się bez problemw, a chlopiec z niedotlenieniem. Lezy sobie w inkubatorze, a jego siostra już podbija świat ;-) Ale nic mu nie bedzie pewnie za kilka dni ich wypiszą ze szpitala. Maciek też mi się urodził z niedotlenieniem i 5 pkt Apgar w 1 min, a dzien w inkubatorze leżał i jest silnym i mądrym chłopcem 
Po majówce mąż ma urlop, a więc pewnie będę rzadko podczytywać forum. Musimy pojeździć po lekarzach i po sklepach poszukać jakichś nowych mebli i rzeczy dla maluszka. Nie zeby kupowac tylko żeby sie rozejrzec co jest teraz i w jakich cenach. W wakacje mąż nie będzie miał urlopu więc musimy rozplanować conieco juz teraz. A zmian w mieszkaniu będzie naprawde duzoooo....
Dziewczynka urodzila się bez problemw, a chlopiec z niedotlenieniem. Lezy sobie w inkubatorze, a jego siostra już podbija świat ;-) Ale nic mu nie bedzie pewnie za kilka dni ich wypiszą ze szpitala. Maciek też mi się urodził z niedotlenieniem i 5 pkt Apgar w 1 min, a dzien w inkubatorze leżał i jest silnym i mądrym chłopcem 
Po majówce mąż ma urlop, a więc pewnie będę rzadko podczytywać forum. Musimy pojeździć po lekarzach i po sklepach poszukać jakichś nowych mebli i rzeczy dla maluszka. Nie zeby kupowac tylko żeby sie rozejrzec co jest teraz i w jakich cenach. W wakacje mąż nie będzie miał urlopu więc musimy rozplanować conieco juz teraz. A zmian w mieszkaniu będzie naprawde duzoooo....

i boje sie ze czesciej bedzie mnie tak atakowalo.:-(
My mamy 48 metrów, 2 pokoje ale niestety trochę nam sie w życiu namieszało i musimy się przeprowadzić do naszego miasta rodzinnego, żeby sobie ułatwić troszkę życie. Stwierdziliśmy, ze jak juz mamy zmieniać to lepiej na większe i mamy zarezerwowane mieszkanie 3 pokojowe ok 63 metry i myślę że w takim już długo pomieszkamy
, który się ledwo trzyma... ale jakoś damy radę... ;-) Na razie mamy jeden pokoik w domu rodziców i jesteśmy szczęśliwi i wdzięczni za to co mamy... Mam nadzieję, że szybko uda nam się rozbudować, żeby maleństwo miało jak najprędzej swój pokoik...