Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Angie brawo dla Kinguni, dzielna z niej dziewczyna!!
Ssabrina fajnie, że dziewczyny będą mogły już się zapisać na wątek zamknięty!
Laski, słyszałyście może o metodzie Glenna Domana, chodzi o naukę czytania i matematyki. Zaciekawiło mnie to, szczególnie jak obejrzałam ten filmik:
Emily reading at 17 months - YouTube
Umysły dzieciaków są bardzo chłonne, ta metoda nie katuje dziecka, bo ponoć te plansze z wyrazami trzeba odczytywać b.szybko i zajmuje to może 2-3 min.dziennie. Są gotowe zestawy plansz, ale cena trochę powala, w sumie można zrobić coś takiego samemu.
Co o tym myślicie?

Sami juz wojuje od rana,teraz zjadl butle i bawi sie w lozeczku wiec mam pewnie jakies 10-15 minut zanim sie mu wszystko znudzi
pije kawke i podczytuje was :-)

i tak o 9 zbudziło nas słoneczko. Od razu inna energia we mnie wstąpiła, więc zaraz sprzątanie w lodóweczce już mięsko na szaszłyki się marynuje, więc dziś szybki i smaczny obiadek, a po południu dentysta mnie czeka :-(Dzien dobry
Kochane, no musialam poczynic notatki - bo chcialam zapamietac co czytalam, a dlugo mnie nie bylo na bb - moze nie tak dlugo, ajk wy duzo nastukalyscie![]()

i obraca się jak wskazówki w zegarku
i najśmieszniejsze jest to, że chce mieć w ręku wszystkie zabawki na raz, a z plecków na brzuszek przewraca się jak stara, nawet parę razy udało jej się przewrócić z brzucha na plecy 
, ja nie jestem taka obrotna. Tak jak nimfii pisze, że zaskakują ją umiejętności Maćka i czuje się przy nim "głupia" - ja miałam podobnie z moimi dziećmi - to one mnie uczyły jak co zrobić na kompie, ja dopiero w wieku 30 lat zaczęłam cokolwiek ogarniać
, pamiętam jak wołałam do każdej "p*i*e*r*d*o*ł*y" Karola , a on tak z łachą mnie uczył
...teraz już dużo umiem
( taki z tego wniosek między innymi, że czasem nam się dzieci mogą do czegoś przydać
)
)
:-)
;-)