hi dziewczyny! moi panowie poszli na plac zabaw wiec mam chwilke! u mnie tez raz widac brzuch a raz nie.... i tez pare razy wydawalo mi sie, ze czuje delikatne laskotanie, ale gin dzisiaj powiedzial, ze to jeszcze za wczesnie.... chyba sie z nim nie zgadzam, bo w pierwszej ciazy poczulam ruchy juz w 16 tygodniu a teraz to przynajmniej wiem, co moze byc smyraniem maluszka a co na pewno nie! i tak samo jak w pierwszej ciazy maluch uaktywnia sie jak zjem cos slodkiego.... lasuchy!!!
moj maluszek ma juz 7,5 cm! i podobno bedzie chlopak! czy wam juz lekarze powiedzieli, co bedzie? niestety nie jestem w stanie czytac wszystkiego, bo calymi dniami jestem sama z synkiem i chce mu poswiecic max uwagi, a wy piszecie taaaaaaakie ilosci!

jakos mi sie nie wydaje, zeby mogl miec juz taka pewnosc. w pierwszej ciazy lekarz okolo 16-17 tyg. mowil mi, ze chlopak, ale tak na 70-80%.... ze pewnosci nie ma. a tu nic nie bylo widac, poza biala plamka i on stwierdzil, ze chlopak bo to cos za duze jak na dziewczynke.... sama nie wiem, czy sie tym sugerowac?!