angie80
Fanka BB :)
witam po wizycie u logopedy,
nareszcie mozemy zaczac rozszerzac diete, tutaj zalecaja pierw ziemniaczek ale nie bylo samych ziemniaczkow wiec kupilam sloiczek ziemniaczek z marchewka i dzis jeszcze dam sprobowac Kindze, juz nie moge sie doczekac :-) Jutro mam kolejne spotkanie, jeszcze bedzie konsultacja z dietetyczka i chyba kolejne porady co i kiedy.
ponko gratulacje dla Filipka, jaki zdolny chlopak!!!
nimfi Kinga narazie nie potrafi sama siedziec chwieje sie i leci na boki lub do przodu.
maggipka milego pobytu u rodzicow, fajnie ze Amelce tak smakowal banan
Gola jaka ty pracowita, zapraszam do mnie;-)
Winki udanego pobytu w Polsce, ktorymi promami plywasz: Stena Line czy Polferries?
Ja zdecydowanie wolalam Stena Line
nareszcie mozemy zaczac rozszerzac diete, tutaj zalecaja pierw ziemniaczek ale nie bylo samych ziemniaczkow wiec kupilam sloiczek ziemniaczek z marchewka i dzis jeszcze dam sprobowac Kindze, juz nie moge sie doczekac :-) Jutro mam kolejne spotkanie, jeszcze bedzie konsultacja z dietetyczka i chyba kolejne porady co i kiedy.
ponko gratulacje dla Filipka, jaki zdolny chlopak!!!
nimfi Kinga narazie nie potrafi sama siedziec chwieje sie i leci na boki lub do przodu.
maggipka milego pobytu u rodzicow, fajnie ze Amelce tak smakowal banan
Gola jaka ty pracowita, zapraszam do mnie;-)
Winki udanego pobytu w Polsce, ktorymi promami plywasz: Stena Line czy Polferries?
Ja zdecydowanie wolalam Stena Line
Ostatnia edycja:
Zaraz jedziemy do IKEA kupić wielki zielony dywan żeby Fifi mógł po czymś hasać. Zawsze mamy koc rozłożony to już stały element więc zmienimy go na coś bardziej estetycznego.
koło 10 je kaszkę całą (150ml) bobovity teraz mamy bananową pyszna
a ok 15 jemy słoiczek dziś zjadła cały mały słoiczek jabłka z marchewką + 5 łyżek jabłek z jagodami (pychotka)