niuniunia ja niedawno przeszlam po sklepach w poszukiwanu bluzek i doszlam do wniosku ze dla mnie to tylko Allegro pozostaje

Tam sa takie swietne rzeczy w niskich cenach a to co jest w sklepach mnie czesto przeraza

Jak chodzi o rocznice to.... nasza pierwsza rocznica ślubu byla tragiczna :-( do tej pory nie wiem jak to sie stalo ze zamiast isc gdzies sami to zaprosilismy do domu rodzicow na kolacje i tak siedzielismy z nimi

Najgorsze świetowanie jakie pamietam... A w nastepnych latach juz tak nie bylo, ale tez bez jakichs rewelacji. Skladalismy sobie zyczenia i jakies drobne wyjscie razem i tyle. Rocznice ślubu mamy 22 listopada a jako że Kuba urodzil sie 11 listopada to ostatnia rocznica śmiesznie wygladala

Bo nawet nie mielismy kasy zeby sobie cos kupic

Maz dal mi rafaello ktorego nie powinnam jesc ale i tak wpierniczylam cale, a ja mu dalam tylko kartke z zyczeniami, ale zyczenia od serca i z podziekowaniem za to ze mamy naszych doch synow ;-) Do mnie bardziej przemawiaja takie prezenty drobne od serca niz jakies kolacje, czy wydawanie mnustwa kasy na cos malo przydatnego
filipkowa mama 3 maj sie dzielna mamusiu! Zdrowka dla malej!!!! Biedulka :-(
ponko a co sie stalo ze Filipek az taki marudny? Wspolczuje kochana, oby wiecej takich akcji nie bylo.... Pasmietam ze moj starszy syn najwiecej narobil halasu na spacerach w lecie... Bylo mu za goraco w wozku, nie chcial tam siedziec... dramat....
a ja sie ciesze ze jest takie urzadzenie jak suszarka

Przy niej nawet najbardziej rozzloszczony kubulek zasypia bez problemu
julianna u sumie u nas takie podobne problemy sa przy karmieniu, bo Kuba nie chce za bardzo siedziec w foteliku samochodowym a jeszcze nie siedzi sztywno jak na krzeselko do karmienia, wiec czesto musze go karmic na kolanach. Tez mi sie odechciewa takiego karmienia
marttika jakies woreczki na mocza sa dla niemowlat i to sie jakos dopina do pieluszki. U nas w przychodni wystarczy mala ilosc moczu, oni maja specjalne swoje pojemniczki na mocz nie takie duze jak w aptekach sie kupuje tylko takie co maja pojemnosc jak strzykawka.