Hejka!!
ja teraz w pracy ale mam czas na pisanie bo jestem z dzieciakami na kompach!!!
Gola takie kryzysy po latach bycia z soba kazdy przechodzi, a może takie zachowanie da mu do myślenia i więcej takich swiństw nie zrobi!!!My kryzys (bylismy razem przed slybem 9 lat) taki przeszliśmy przed slubem za tydzień 22.06 mija 10 lat i teraz jest ok nigdy juz nie nawalił od tamtej pory, ale dałam mu szansę choć sie bardzo wahałam.
Niuniania20 wyjdzcie razem a nie rocznice dla rodziny chociaz nie powinnam się wypowiadac w tej kwestji bo my coroku jak mamy rocznice jesteśm oddzielnie on zawsze w pracy za garnicą teraz też tak bedzie!!!
Julianna a może go przetrzymaj z tym płaczem i się przyzwyczi do wózka no chyba, ze mały "zacięty i uparty " jest.
Ponko Mój Korni od soboty pije mleko tylko w nocy ok 180ml i nie chce więcej (pewnie potrwa to 2 tygodnie bo co 2 tyg mu sie zmienia) a w dzień nie weżmie smoka do ust.robie mu więc kaszke bezmleczna na MM i to zjada bez problemu.
Mikado To juz tylko 9 dni do impry!!Trzymam kciuki za lot!!Ja mam teraz w sobote wesele!!!
Ostatnio mój Kornelek strasznie często budzi się w nocy i ma problemy z zasypianiem!!Wiec dołaczam do grona nie wyspanych mam ale teraz doszła mi jeszcze praca!!!Co pech to pech!!!
Nimfii współczuje awarii ja w marcu przed wyjazdem mojego T. miałam tez taka passę zła( padała drukarka, laptop, domofon , dekoder tv, tłumik w aucie)
Filipkowamama współczuje ospy moja córka miała 3 lata jak zachorowała i nader łagodnie ja przechodziła nie ma najmniejszego sladu.
Ewika87 ale Twoja malutka musiała cierpiec tyle krost!!!!!