Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A u nas ani jednego
Otóż nic nowego. Do raczkowania nie zamierza się chyba nawet zabierać. Zębów tyle samo. Siedzi pewnie pięknie. Jest bardzo grzeczna i strasznie kochana!! Dziś byliśmy ze znajomymi nad wodą (Gola wypatrywałam Cię- byliśmy na Sosinie) i Maja mimo mega upału była bardzo gzreczna. Ślicznie się bawiła (siedziała z innymi dziećmi- trochę nas było..., w takim półnamiocie i dzieci miały tam zabawki. Starsze koleżanki ejj zabierały a ona nawet nie pisnęła. Siedziała taka kochana moja... Wszyscy byli w szoku jaka ona grzeczna i wesoła
Moja kumpela przylatuje sobie na weekend z Londynu zęby robić, bo tam drogo
...to już nie te czasy, że się emigrowało za chlebem za wodę , moja mama pojechała do USA jak miałam 15 lat , dostawaliśmy list raz w miesiącu i dzwoniła ( mieliśmy jeden z 2 telefonów w naszej klatce schodowej ) też raz na miesiąc...to był strach i tęsknota , a teraz ....nie ma porównania, życze Wam wszystkiego najlepszego
i kciuki trzymam &&&&
, chcę żeby już umiała siedzieć i miała chociaż ze 2 ząbki, jakiś taki mały kasowniczek

Sami byl cudny,bardzo grzeczniutki i jadl ladnie a to mlesio potem jakis jogurcik,herbatka i w ogole podziwial wszystko
w niedziele tez zesmy byli na zakupach ale juz spozywczych i taki malych kuchennych sprawach no i szukamy jakies komody do naszej sypialni.Pogoda jak pogoda jest bardzo zmienna a w weekend bylo chlodno i deszczowo.
wiec to bedzie dluzszy pobyt jakis tydzien :-)
;-)
:-) no i WOW 6 zebow macie !!! u nas nadal zero
milego lezakowania u dziadka ;-)
zebow brak,no i pelza sobie do tylu troszke zaczyna do przodu ale nie jakos szybko czy cos.