reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2011

niuniunia - woow ale wypas ta restauracja, widok super! No i kwiaty też sliczniutkie - postaral sie ten Twoj chlop :tak:
Saabrinaa - to rzeczywiscie zescie polazili, najwazniejsze ze mlody byl grzeczny i mogliscie na spokojnie porobic zakupy, fajnei, że juz niedlugo Was znajomi odwiedza - bedzie radosci!Cykaj foty kochana :) Nasza Pola na razie tez stanela z pelzaniem - siedzi jak sie ja posadzi super i jak jej sie nozke przytrzyma przy podlozu to sie calkwoicie dzwiga i siedzi, ale nie raczkuje jeszcze
mala wstala lece i jedziemy na ogrod papapapa

reklama
Hej dziewczyny!

Fajnie, ze mnie pamietacie jeszcze! :-)
U nas ostatnio kosmos z Mia byl taki, ze szok! W zasadzie to nie minal jeszcze, ale przynajmniej wczoraj i dzis pieknie nam spala bez pobudek w nocy! :happy: Jakies 5-6 tygodni temu pieknie przesypiane nocki nam sie jakby skonczyly! :szok: A 2 tyg. temu zaczal sie prawdziwy kosmos - Mia budzila sie z histerycznym placzem po wiele razy w nocy! My juz wyczerpani, a z mala nie wiadomo, co sie dzialo... :szok::confused: Ktos mi zasugerowal, ze to kryzys 8. miesiaca i objawy sie zgdzaja, mimo ze jest mlodsza. :eek: No nic, musimy to przeczekac i juz... Poza tym jest przekochana i rosnie nam pieknie! :happy:

Bede doczytywac, co u Was! :-)

Pozdrawiam!

Witam mamusie:-)

teraz dopiero znalazłam czas na BB, Liwia ucina sobie 2 i zarazem ostatnią drzemkę od 2 tyg. ma tylko 2 drzemki ale za to na noc pada już po 19stej, zasypia przy butli i śpi ładnie do 6.00-7.00, ależ ciepło się zrobiło byłyśmy już na polu, przyszłyśmy na obiadek i tak Liwci padał:tak:

Niunia piękny widok, fajne że m sparawił Tobie taką niespodziankę, Wszystkiego najlepszego dla Wiki na te 7 miesięcy, trzymamy &&&&&& za egzamin, powdzeia
mary-beth witamy po przerwie na pewno Mia znowu się przestawi i będzie Wam przesypiać całe nocki, fajnie że taka grzeczniutka
Gola ależ imprezujecie fajnie że Polcia taka radosna i grzecznkutka, pomysł ze spaniem Poli w wannie znakomity, miłego pobytu u dziadka
Angun wy już zapewne na miejscu, wypoczywajcie i czekamy na Was
onanan fajnie że tak super wszystko macie zawsze zaplanowane
maggipka musicie spróbować a nóż Amelka będzie grzeczna, a na co byście poszli do kina też nie pamiętam kiedy byłam w kinie
Ssabrina zakupy całą parą u Was fajnie, i znowu spotkanie Wam się szykuje z znajomymi super na pewno będzie miło
ponko fajnie zmiany u Was się zapowiadają

Lecę odgrzewać obiad m dziś z pracy wcześniej wraca,:tak:

A byłam dziś po huśtawkę dla Liwii miałam jechać w sobotę ale zmiana planów i dziś pojechałam kupiłam przy okazji najzwyklejszy nocnik mam nadzieję że m przymocuje nam tą huśtawkę :tak::-)

Miłego dnia :-)

mirelko - tez kupiłam najzwyklejszy za chyba 15 czy 16 zl w Smyku, po czym okazało się, że on wcale taki najzwyklejszy nie jest - bo pachnący :-D Ale poza tym nie żadnych innych bajerów, dźwięków, światełków i innych duperelków ;)Zdaj kochana relację - jak huśtawa:)
Wróciłam - u dziadzia super, ale za ciepło!!!!!! Pola grzeczna i uśmiechnięta od ucha do ucha, pradziadziuś przeszczęśliwy - nawet mi makaron z pulpecikami z pudliszek upichcił ;) Ranyyy co za skwar - w słońu powyżej 50 stopni i brakło już termometra....
mary-beth - nie słyszałam o takim kryzysie, muszę poczytać w necie:confused: Mam nadzieję, że dziś młoda da Wam pospać ;)
PS niuniunia- wszystkiego co się szczęściem zwie dla Wikusi na 7 mieszków :*

Gola, pachnący nawet nie wiedziałam że takie są, ja w Smyku jeszcze nic nie kupiłam jest za drogi, nasz nocnik kosztował 5,50zł to dopiero cena za nocnik jest biały i ma kaczuszkę żółtą, też właśnie nie chciałam takiego z bajerami moim zdaniem dziecko ma się skupić na załatwianiu a nie zabawianiu taki sam ale z Disney był za 12-15zł małe, duże, huśtawkę też mamy zwykłą z tego co kojarzę to mamy taka jak Wy, mamy żółtą, :tak:fajnie że dziadziuś tak cię ugościł,:tak:
m wrócił z pracy idzie wieszać huśtawkę, my z Liwia w domu narazie siedzimy, pod wieczór wyjdziemy się pohuśtać,:-D:tak:

w smyku niestety ceny są kosmiczne - ja mialam jeszcze 20% rabatu na kuponie, który dostałam w szp. gdzie Polę rodziłam. oho mala wstala - dzis miala 3 drzemki, pewnie przez upal

Jak temat nocnikowy to powiem ze i ja mialam nocnik ze Smyka, grajacy z Kubusiem Puchatkiem. Kosztowal 20zl i bralismy z tym kuponem znizkowym 20%. Wtedy wydawalo nam sie ze to tani nocnik a pozniej widzielismy wlasnie te za 5zl z kaczuszkami :-D i teraz mamy wlasnie ten z kaczuszka bo tamten Kubus Puchatek peknoł (jak balonik:-p) na pół ;-)
A pozatym Maciek uczac sie nocnikowac nie chcial na niego siadac bo bal sie wlasnie tej melodyjki jaka puszczal :wściekła/y: musielismy wyjac baterie czy costam i dopiero bez tej melodi młody zaczol sikac :-p
Takze prosty jest najlepszy :tak:

Upał masakryczny!!! My byliśmy na krytyk basenie z dziećmi mojego brata. Mają była przeszczesliwa:-) ja teraz ja karmie u zaraz jadę na zumbe na rowerze:-) miłego wieczoru:-)

reklama
hej laski :-)
ja jakoś jeszcze nie odczuwam aż tak upałów, ale to moze dlatego, ze strasznie za tym ciepelkiem tęskniłam :-)
pochwalę się - zdałam egzamin na prawo jazdy :-)

Do góry