Cześć Mamy:-)
Majuska1 sama nie stosowałam jeszcze, ale znajoma ciągle opowiada o tym vibrucolu, że to taki wspaniały uspokajacz dzieci;-) Jak jej synek zaczyna nieco bardziej marrudzić niż zwykle to częstowany jest vibrucolem i podobno znów jest słodkim chłopcem

. Podobno kiedyś był dostępny od ręki w aptekach,a teraz wymyślili recepty na niego.
Ta sprawa z nianią to jakaś porażka, ale rzeczywiście to nasze prawo ma wiele do zarzucenia. Poza tym sama pracowaąłm jako niania i jestem w szoku, że w ogóle do takich czynów można się dopuścić. Przecież te dzieciaczki szybko rozko****ą w sobie i powinno się je traktować jak swoje.
NIuniunia20 trzymam kciuki żeby każda zachcianka klientek wyszła Ci bez zarzutu;-)
Angun całe szczęście, że nic poważniejszego nie stało się Arturowi. Poza tym cieszę się, że mieliście tak udane wakacje i tyle udało Wam się zwiedzić.
winki80 życie w Warszawie rzeczywiście kręci się na wysokich obrotach,a le na dłuższą metę to wszystko bardzo męczy i człowiek marzy o tym żeby uciec jak najdalej, najlepiej na jakąś bezludną wyspę lub po prostu marzy o tym żeby odciąć się od wszytskiego i zmienić swój tryb życia(wtedy właśnie bierze się te śluby i robi dzieci)

hehe. Poza tym fajnie, że odkryłaś męża "na nowo", bo to fajnie tak zakochać się po raz kolejny w tym samym człowieku

.
angie80 mam nadzieję, że Kinga szybko dojdzie do siebie.
Gola84 rozumiem co przeżywałaś mając same dziewczyny w grupie... u mnie podobnie z tym że żadnego chłopaka nie ma i walka o oceny i notatki też się toczyła. Tyle, że ja taką samą sytuację miałam w LO, bo klasa żeńska o profilu psychologiczno-pedagogicznym...
alma26 oczywiście damy znać co i jak z odwiedzinami;-)
U nas weekend minął spokojnie, choć upalnie i duszno, ale przynajmniej katar Ewie się skonczył:-). Nie wiecie może jak to jest z adwokatami? Nie stać mnie na wynajęcie adwokata, ale raźniej by mi było gdyby ktoś pomógł mi na sprawie o alimenty i rozwód. Czy można starać się o jakiegoś z sądu? Jak któraś wie to proszę dajcie znać.
Miłego dnia;-)