Gola ja to przynajmniej nie wymiotuję,więc ci współczuję.
Co do trolli to one raczej są wychwytywane jeszcze na wątku otwartym,gdzie nikt swoich fotek nie zamieszcza i dlatego ważne jest to,aby zanim ktoś zostanie zaproszony do wątku zamkniętego był dobrze poznany i miał zaufanie wiekszości.W tych wątkach zamkniętych ,,na których ja się udzielam jest taka zasada,ze wszystkie (a nie tylko większość) musi się zgodzić,żeby nową osobę przyjąć i dac jej dostęp,no i ta nowa osoba musi w miarę sie udzielac na wątku otwartym przez min 3 m-ce i napisać ileś tam postów,z tym ,ze to nie moga byc posty typu "hej ,u mnie ok.pa" Po prostu trzeba ta osobę poznać.No a taki troll to prędzej czy później gubi się w zeznaniach;-) Na wątku opolskim była/jest taka dziewczyna ,która strasznie obrażała inne,dostała bana i po jakimś czasie znó wróciła pod innym loginem,nie przyznając się ,ze to ona.Jednak dziewczyny zaczęły mieć podejrzenia i poprosiłyśmy główną moderatorkę aby sprawdziła czy to ta sama osoba(poprzez IP kompa) i faktycznie to była ona.Znów zaczeła nas obrażac i dostała bana,potem to samo,ale juz się nie kryła,za którymś razem wróciła z przeprosinami i jest nadal,ale ja kompletnie olewam jej posty,nie będę sobie zdrowia psuć.