Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cześć :-) U mnie miało niby padać ,ale jak narazie nie zanosi się ,zobaczymy później. Oglądałyście Dzień dobry tvn? Było o gazie rozweselającym przy porodzie. Podobno bezpieczny w 100%, ale niestety mało szpitali to używa. Podali jedej kobiecie na próbe hihi ,ale się uśmiała, ja zresztą też..
. Ja uwielbiam chodzic po gorach,z polski to pochodze ze slaska wiec takie gorskie wyprawy to byly dla mnie normalka a teraz w UK strasznie mi moich gor brakuje:-( No ale jakos dajemy rade,przynajmniej jest powod zeby wracac do Polski
Opalac tez sie nie lubie tak jak ponko lubie przechadzac sie po plazy,po plywac w morzu ale opalanie odpada
wiec trola predzej czy pozniej sie wylapie na forum bo zacznie sie gubic we wlasnych historyjkach
Ja takze sie na tym zastanawiam ale zobaczymy czy cos znajdziemy tanszego :-)

mi też trochę zajeło zanim do tego doszłamhehe
jak macie opcję "cytuj" to obok jest "plusik +" wystarczy kliknąć przy każdym poście na który chcecie odp na ten właśnie plusik a ostatni post "cytuj" i wtedy wychodzą wszystkie - mam nadzieje że zrozumiałyście bo czytałam kilka razy co napisałam i wygląda że jest oki
jakby co postaram się to lepiej zobrazować![]()
Halo kochane.
Z checia bym sie spytala lekarza prowadzacego o latanie samolotem ,ale niestety takowego nie posiadam
Nie ten kraj.. Polozna z checia mnie ujrzy ale pod koniec sierpnia
Aha ,dostslam dzis list ze szpitala ,ze zapraszaja mnie na pierwsze usg panstwowe -27 czerwca. Bede w tedy w 20t i 2 d.
Nie mam slowa..
Dobranoc
Też się wczoraj fatalnie czułam - wymiotowałam 3 czy 4 razy, no i niestety od kilku dni znowu powróciły nudności i wymioty:-( Kiedy to się skończy?! Buuu Choć mogę tak i do końca ciąży, jeśli z dzieckiem jest tylko wszystko dobrze...
Dzień dobry paniom
Pisałam wcześniej , ze od zająca dostałam detektor serca Fasolki. Nie uzywalam go bo na pudelku napisali od 14 tc. Jako ze prawie jestem w 14 to leżąc w łóżku przed chwila sprobowalam pierwszy raz. I słyszałam serduszko Fasolki. Coś niesamowitego. Aż sie poplakalam. Leżą sama w domu w wyrku i ryczy ze szczęścia.
Cudownie mi sie ten dzien zaczol. A o 10 fryzjer i narescie nowy balejage. :-)
Hej dziewczyny :-)
Ja juz po sniadanku,jak wstane to pierwsze co robie to zagladam do lodowki nie ma co ale bez sniadanka nie funkcjonuje normalnie. Ja uwielbiam chodzic po gorach,z polski to pochodze ze slaska wiec takie gorskie wyprawy to byly dla mnie normalka a teraz w UK strasznie mi moich gor brakuje:-( No ale jakos dajemy rade,przynajmniej jest powod zeby wracac do Polski
Opalac tez sie nie lubie tak jak ponko lubie przechadzac sie po plazy,po plywac w morzu ale opalanie odpada
![]()
/QUOTE]
My też kochamy góry, choć ja pałam tak samo gorącym uczuciem do morza, mąż mniej, ale teraz kiedy byliśmy w Istebnej w czasie majówki, to chodzenie po górach było dla mnie problemem, a nie były wysokie. Męczę się jak stara babcia. W tym roku więc wędrówki odpadają.
My jeszcze dziś siedzimy w domku. Za to wychodzę ze sterty prasowaniaNie ma tego złego
![]()