Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to super w takim razie Gratuluje funkcji moda :-):-):-):-)
a nie możecie komuś odstąpić tych biletów ??
Halo kochane.
Z checia bym sie spytala lekarza prowadzacego o latanie samolotem ,ale niestety takowego nie posiadam
Nie ten kraj.. Polozna z checia mnie ujrzy ale pod koniec sierpnia
Aha ,dostslam dzis list ze szpitala ,ze zapraszaja mnie na pierwsze usg panstwowe -27 czerwca. Bede w tedy w 20t i 2 d.
Nie mam slowa..
Dobranoc
hej!
Ponko nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę,ze nad morzem mieszkacie.Uwielbiam może.Myśmy wczoraj zrobili sobie namiastkę i K mnie po pracy też zabrał nad wodę,mały się pobawiła w piachu,ja poleżałam.Fajnie tylko,ze ja się ogólnie fatalnie wczoraj czułam i do dzisiaj mnie trzyma![]()
I wrócił mi apetyt na slodycze '
- Zwlaszcza snikersom nie moge sie oprzec...no zobaczymy jak to sie odbije na mojej wadze. Narazie mam +1.
mnie też wrócił... raczę się czekoladką ostatnio... ;-) o wagę się na razie nie martwię (przynajmniej nie o jej przyrost...) bo po ostatnich moich perypetiach zdrowotnych utrzymuje się ciągle w jednym miejscu (o ile nawet trochę nie spada...) 
choć dla mnie ideałem jest np. chorwacja, gdzie góry wyrastają z morza... bajka... 

) i nałapać troszkę witaminek... (ale się rozpisałam...
)Ponko no ja bym do Dublina bała sie jechać, tam chyba nie za ciekawie z pracą. Chyba, że Twój będzie miał coś nagranego. To wtedy OK. Na pewno ładniejsze krajobrazy. Ja mam do morza 15 minut drogi, ale co z tego, jak tu jest taka zmienna pogoda. Wyjeżdzasz rano nad morze, a później czekasz na plaży, żeby słońce Ci chociaż na chwilkę sie pokazało. Rano też świeciło słońce, zero chmurek,a teraz szaro buro....naszczescie w miare ciepło.
No a mieszkania nad morzem również zazdroszczę i na pewno będzie Ci tego brakować, ale ale narazie ciesz sie tym, że nie musisz sie rozstawać z ukochanym morzem i ze Dzidzia może sobie wdychać duuuużo jodu.