reklama

Listopad 2011

reklama
Ja też już kiedyś to oglądałam i dla mnie ten widok to już normalka :-) ale jak oglądnełam kiedys przy końcóce ciązy poród na youtube to się mocno przeraziłam:szok: ,bo tam bardziej hardcorowo pokazali.
Co do gazu to mnie tam on bynajmniej nie rozweselał:no: W sumie to niefajnie się po nim czułam:no:

Kati mozesz poczuć ruchy,ale te ukłucia to chyba roziąganie macicy.Kopniaczki to takie bardziej smyranie i teraz na początku można pomylić z ruchem jelit. Ja w pierwszej ciązy poczyłam ok 17 tc,a teraz też już czuję i coraz bardziej się upewniam ,ze to to,a nie jelita.A później będzie nam tak fajnie brzuch skakał:tak::-D

Hej dziewczynki! Mam pytanie do tych, które są już po usg genetycznym (3d, 4d)...Czy lekarz mówił Wam coś o płci? Ja mam za tydzień takie usg i wydawało mi się, że to jeszcze zbyt wcześnie żeby coś było widać, tymczasem dzisiaj dzwoniła do mnie znajoma która właśnie jest po USG 4D, jest w 13 tc i lekarz powiedział jej, że na 90% ma córę...No i tak się teraz zastanawiam...W pierwszej ciąży dowiedziałam się, że będzie synuś w 16 tc na zwykłym USG bo 3D jeszcze wtedy nie było...

Kachutka już niektórym dziewczynom lekarz powiedział o wisiorkach,więc to możliwe:tak: Chociaż wydaje mi się ,ze córke to trudniej ujrzeć,wiec bardzo szybko zobaczyli,no ale usg 3D czy 4D jest dość wyraźne i jak akurat trafili,ze dzidziuś sie tak odwrócił,to mogli zobaczyć:tak:
Ty tez się bardzo szybko dowiedziałaś.Ja dopiero na połówkowym,ale w UK miała wcześniej tylko jedno w 11 lub 12 tc.

agutek tez kombinowalam z tymi cytatami jakis czas na samym poczatku ;-)
A ten serial to tez kiedys juz widzialam i jest poprostu swietny az sie plakac chce jak ludzkie cialo powstaje i funkcjonuje w brzuszku mamy :tak::-)

Kachutka już niektórym dziewczynom lekarz powiedział o wisiorkach,więc to możliwe:tak: Chociaż wydaje mi się ,ze córke to trudniej ujrzeć,wiec bardzo szybko zobaczyli,no ale usg 3D czy 4D jest dość wyraźne i jak akurat trafili,ze dzidziuś sie tak odwrócił,to mogli zobaczyć:tak:
Ty tez się bardzo szybko dowiedziałaś.Ja dopiero na połówkowym,ale w UK miała wcześniej tylko jedno w 11 lub 12 tc.

Dzięki:-) To w takim razie tym bardziej czekam z niecierpliwością na przyszły czwartek:-) Może już coś zobaczę, bo to będzie 3D/4D...

Ja sama nie wiem jaką płeć bym wolała, moze troche bardziej chłopca, ale generalnie jest to nam bez różnicy. Natomiast obydwoje czujemy, ze bedzie dziewczynka. I każde z nas ma inną teorię na to:-)

Co do imion to dla dziewczynki prawdopodobnie mamy, ale z chłopcem bedzie ciężko:baffled:

julieet wśród moich znajomych też ostatnio sie rodzą sami chłopcy:-) Moze przez to nasze srodowisko i chemie we wszystkim plemniki krócej żyją?;-)

Dziewczyny czy któraś z Was używa/uzywała czegoś takiego? Myslicie, ze to na prawde spełnia swoja funkcję i warto kupić?
http://www.babymama.pl/Bielizna-cia...o-paska-Carriwell-Flexi-Belt/flypage.tpl.html
http://moda.allegro.pl/oryginalny-ciazowy-powiekszacz-paska-promocja-i1602501166.html

Ostatnia edycja:
witam!

widze, ze temat plci dzidziusiow dominuje! jak do tej pory to chyba same chlopaki! jak cos przegapilam to przepraszam ale tak zasuwacie, ze ja przy dzieciaku, ciagle nieobecnym mezu i drugim forum po prostu nie wyrabiam ;)

moj ksiaze juz sie chyba obudzil wiec tez za duzo nie napisze... bo zupke jeszcze musze leciec dokonczyc!

z cera tez u mnie masakra jakas i przez to liczylam na dziewczynke, a tu masz babo placek albo paroweczke raczej, hahahaha

druga ciaza jest u mnie inna pod kazdym wzgledem! w pierwszej mialam cudowna cere, wlosy kompletnie mi sie nie tluscily a zbedne owlosienie zniklo i depilator poszedl w odstawke! tak sie cieszylam, ze teraz lato i bedzie tak super a tu nie! wszystko rosnie dwa razy szybciej a syfki nawet trzy razy szybciej!!!!!

musze uciekac, milego dnia!

reklama
wnika_s ja mam dokladnie tak samo, zbedne owlosienie pojawia sie w zastraszajacym tepie, buzie, dekold i plecy tez mi wysypalo na maxa. Juz nie bardzo wiem jak sobie z tym radzic. Mam nadzieje ze wkrotce chociaz troche sie to unormuje.

A co do plci to ja bym chciala dziewczynke a moj T chlopca, ale oczywiscie najwaznejsze zeby dzidzius byl zdrowy.
Imie dla dzieczynki juz mamy, co do chlopaka to chyba dlugie dyskusje przed nami :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry