Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może sobie srawie taki pas ale raczej bez żadnego nadruku ;-) , a ze spodni ciążowych to wolę te pod brzuszek bo w tych normalnych zawsze mnie gniecie miejsce w którym jest ten materiał na brzuszek połączony z resztą spodnimi podobnie jak kachutce nie podoba się to - jakoś dziwnie to wygląda - już lepiej chyba te pasy ciążowe, coś w tym stylu:
ZABAWNY PAS CIĄŻOWY STÓPKI 14 KOLORÓW (1590455947) - Aukcje internetowe Allegro
ale i tak najwygodniejsze są spodnie ciążowe - ja już zwykłych jeansów od miesiąca nie noszę
cieszę się że mogłam pomóc :-) i oczywiście polecam się na przyszłość ;-)Dzięki, bardzo czytelne wyjaśnienieDziękuję, dziękuję. Kochana jesteś
![]()

mam podobnie ,byle pierdółka a ja już płaczemnie się też łzy kręcą przy byle pierdołach...
![]()
ale były też męczące ;-)

Zaglądam czy Andżelika się odezwał ale widzę że nadal cisza:/
ja jestem w polowie 16 tygodnia i na razie dupka biore 2x1 i podejzewam ze od nastepnej wizyty juz bede brala tylko raz dziennie i okolo 20tc odstawi mi gin calkowicie. Generalnie progesteron w poznijesze ciazy przeciwdziala skurczom macicy i rozwieraniu szyjki, aczkowliek nie ma co sie tez faszerowac jesli nie ma podstaw do tego. i w razie czego zawsze mozna na nowo luteine np wprowadzic i czesciej na wizyty chodzic![]()

widze ,ze to dość popularne

Na 16 mam usg genetyczne.
A muszę Wam jeszcze mamuśki powiedzieć, że na początku byłam przekonana, że będę mieć synka, a teraz coraz częściej mi się wydaje, że to chyba dziewuszka ;-)