Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u nas dziś coś z nieba leci... ale mam nadzieję, że to tylko taka krótka przerwa w ładnej pogodzie...
) tatusia trzeba w garnitur zaopatrzyć, mojego p. małżonka w koszulę a ja dalej nie mam butów...
a czas ucieka... jeszcze trzeba jutro zajechać na salę i wszystko dopiąć na ostatni guzik... Witam wszystkie Panie w piatek 13stego !
Właśnie apropo przesądów,co myślicie o takich przesądach, źe cięźarna nie moźe być chrzestną ani świadkować. Wierzycie w to?
co do przesądów o chrzestnej czy świadku nie słyszałam, ale na razie nie wieszam prania...
(bo raz powiesiłam i wylądowaliśmy w szpitalu...) i nie noszę nic na szyi... pasków też unikam... choć ja tam tak przesądna nie jestem... ale w tym temacie wolę dmuchać na zimne...;-)mój patent jak tyje leginsy plus tunika to jest najwygodniejszy zestaw dla mnie w jeansach czuje sie maga gruba ;( ewent.dres a lato planuje przechodzic w sukienkach i tyle![]()

Zawsze podobał mi się Szymon... (ale ostatnio wśród znajomych się jakoś tak spopularyzowało...) może Mikołaj (Majki...
)
wcześniej nie ma mowy... do tego czasu będzie loczkiem... nawet jak już będziemy znać płeć (i tu też może element z przesądów...
)
A piorę i wieszam często.Z resztą w pierwszej ciązy jak wpadłam w szał prania wszystkiego dla maluszka to też sporo tego było:-).
.

ale z tym jeszcze mamy czas ;-)