reklama

Listopad 2011

reklama
Hej dziewczyny, ale Wy skrobiecie! Ledwo nadążam z czytaniem, a nie mam aż tak wiele czasu :)

Mnie też lecą te tygodnie. Już zaczął mi się 16sty tydzień, jeszcze 4,5 tygodnia i będzie połówka a przecież ledwo co był jeden miesiąc, drugi, 1/3 ciąży... ja już za wszystkim się rozglądam i za ubrankami, i za wózkami... musimy jakoś dać sobie radę finansowo :)
Dzisiaj wstałam straaaaasznie późno, nie chciało mi się za bardzo ruszać z łóżka.
Ja już czekam na to USG w poniedziałek, choć sama nie mam pojęcia czy będę je wtedy miała. Pewnie z płci to dziewczynka, na złość mi zrobi malec, bo wie, że czekam na chłopca ;) U mnie w rodzinie same baby, to jeden chłopak by się przydał, moje siostry też tak uważają :-D Ale przecież niezależnie od płci będę tak samo kochać :)

Smutno mi, że Andżelika nie pisze. Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku i wypoczywa.

Poxo zapomniałam, że Ty sie szykujesz do Waszego Wielkiego Dnia :-) to masz ręce pełne roboty i chociaż czas Ci szybko poleci.

No... wielkimi krokami się zbliża... :-p i roboty jest "trochę" zwłaszcza, że miałam w tym czasie przerwę szpitalną... :dry: ale jakoś damy radę... ;-) a czas faktycznie leci...

Ponko właśnie mi uświadomiłaś, że jeszcze troszkę i już połowa za nami... :szok:

No i proszę, najlepszy przykład na to, że mi się łzy kręcą przy byle czym... :-p (choć ja na takie rzeczy byłam zawsze wrażliwa... ;-))

ponko - spoko, ja od dawna nie nadążam ;) jak zaglądam to czytam po prostu na bieżąco i tyle ;-)

A co do płci, widzisz, ja liczyłam na drugą córkę a będę mieć drugiego syna! Natura wie lepiej ;-)

Leika to po suwaczkach widzę, ze najstarszy jest Synek,później Córeczka, a teraz najprawdopodobniej Synek. Ale fajna gromadka. Oj będzie gwarno i wesoło.
Widzę, ze Twoja Córeczka jest w podobnym wieku do Mojego Urwisa ( styczen 2009) no więc jak u Ciebie nastawienie Dzieci do Braciszka?
Dobra ja sie zbieram na plac zabaw,koniec obijania sie. Udanego Dnia.

Witajcie Kochane Mamusie!
Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie ;-) nie było mnie tu 2 tygodnie. 10 dni temu wprowadziliśmy się do naszego mieszkanka :-) niestety internet mam dopiero od wczoraj i chyba nie zdążę przeczytać wsztystkich postów, a mam ich z 50 stron :szok:
Byłam dziś na USG i widziałam małego dzidziusia :-) ma już 6 cm i termin mam na 22 listopada czyli w moje urodziny :-) dzidzia była tak ruchliwa że nasze zdjęcia są rozmazane i spędziliśmy z 30 min na pomiarach żeby złapać dzidza w kadr ;-) taki mały wiercipięta, robił fikołki i w ogóle :-D
A teraz wrócę do czytania tego co napisałyście ale tylko kilka stron bo więcej nie dam rady :-(

Iwonka1985 to super, ze z dzidzią wszystko dobrze. Widzę, ze masz takiego wiercipietka jak ja, też nie można było pomiarów dokonać:-) Gratuluje przeprowadzki do własnego kątka i jednoczesnie zazdroszczę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry