Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale dziś coś jej się odwidziało i 1 drzemka trwała tylko 30min., teraz ucina sobie już 2 drzemkę trochę wcześniej ale co tam nich tylko pośpi jak najdłużej

dziewczyny za sobą szaleją siostra nauczyła mówić małą Beti hehe bo ma na imię Beata
Młoda pospała 3,5h szok dziwnie się nudziłam i teraz z 30min i zryw.
Poza tym obserwacja ciala: sluz, badanie szyjki... ;-) No i po roku staranek o Mie wiem, ze owulki mam pozno, ale w 30 dc to ja jeszcze nie mialam!!! 
Dzisiaj Franek pięknie spał w nocy, obudził sie dopiero po 5-tej na mleczko:-) od kilku dni uskuteczniamy samodzielne zasypianie bez mleka, dostaje owsiankę z kaszką na dobranoc i tyle, szło pięknie, ale dziś zasypiał godzinę
mam nadzieję, że przynajmniej noc ładnie prześpi.
ale to pewnie przez zmianę pokoju i przede wszystkim ząbkowanie! Super, że natka już zakończyła rehabilitację i jest już OK.