• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2011

Heloł
Ankusch - pamiętam!!!!! Pisałaś, że na korytarzu, czy w poczekalni długo czekaliście, a Tobie dalej się wody sączyły, tak??
FilipkowaMama a w H&M w Plejadzie byłaś?? Super będzie gwiazda wyglądać! :) Ja jeszcze nie wiem jak bę∂zie z roczkiem, albo mniejszy u nas w domu TYLKO dla najbliższych , albo właśnie na ok tyle os co wy w knajpie, obiad, kawa ciacho -zobaczymy jak z kasą, bo sprzedajemy ciężarówę
Aneczko - a nie boisz się, że spadnie Wam Zosinka z tej sofki?
Madzia - taki kraj:( W ciąży 2 razy mnie przepuszczono ! 2 razy , a średnio co tydzień byłam na poczcie, u wujka w przychodni. Szkoda gadać...
mirelko - fajnie, jestem za takim wątkiem :) Będziemy pisać co robimy, gdzie, co kupiłyśmy dla dzieciorków, no i foty!! :D

Byyśmy drugi raz na spacerk u iw Lidlu, chłopy byli na grzybach, na obiad grzybowa ( z suszonych z groszkiem ptysiowym) i kasza (niewolników;) z mięsem.

Pola dziś ugryzła D. jak zwrócił jej uwagę stanowczym głosem!! Co za zbój!

PS ktoś ma ochotę na jajecznicę z grzybkami ?:)

Załączniki

• DSC_0114.jpg
    DSC_0114.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
Hej lasencje :-)
Nie bylo mnie tutaj wczoraj caluski dzien ale mialam jakies problemy z netem i kompem a do tego doszedl problem samochodu i jakos wszystkiego mi sie odechcialo i nie mialam tez glowy na kompa czy forum,sorki dziewczyny ze tak tylko o sobie ale glowa mnie strasznie boli a i mam do nadrobienia az 6 stron:szok: z samochodem jest problem gosciu powiem ze jest prawdopodobienstwo ze nie uda sie mu go naprawic wiec jestem zalamana bo cala kase stracimy i na zime zostaniemy bez samochodu :no: no ale moj znowu jakas czesc zakupil na zlomach i teraz czekamy co nam powie mechanik czy sie udalo mu go naprawic czy nie,wiec trzymajcie dziewczyny kciuki jutro nam ma zadzwonic gosciu.Sami pobija rekordy w bieganiu kolo mebli ohh jak Ja bym chciala miec tyle energii dziewczyny co on a od wczoraj mlody zaczal se klaskac oj ale sie zaciesza przy tym hehe slodko to wyglada :-)
Mikado kochana moje GRATULACJE!!! super bedziesz babcia a corci zycze duzo zdrowka oraz spokojnej ciazy ;-)
agalodz Wszystkiego Najlepszego dla Wojtusia z okazji ukonczenia pierwszego Roczku !!!!!
mirelka
super pomysl z tym watkiem,zakladaj kochana ;-)
Gola slicznie Pola wyglada a jakiego grzyba ma ja nie moge :-)
Aneczka kciuki zacisniete ale wy juz jestescie po wizycie &&& i jak bylo,daj znac co i jak.
ankusch moj tez ostatnio strasznie duzo rozrabia i chce zebym i Ja sie z nim wyglupiala wiec jak pisze to tylko jak on spi a teraz no to on goni po pokoju ale tatus jest i sie z nim bawi ;-)
onanana a na targu staroci ojciec znalazl stolik ale troszke inny niz chcialam ale tez jest fajny no i zakupil mu jeszcze samochodzik taki duzy na ktorym moze jezdzic ale na razie to my musimy go popychac bo jeszcze nie potrafi sie odpychac :tak: duzo zdrowka dla Majuni niech zdrowieje dziewczyna szybciutko.

Dziewczyny milego wieczorka wam zycze ale musze uciekac,sorki ze nie odpisalam wszystkim ale mlody zbytnio juz szaleje a ojciec hmm poszedl sie zdrzemnac i nas olal :confused:

MIRELKA ja takze jestem za watkiem urodzinowym :-)

Kubus wlasnie mial okazje sprobowac kabanosa i szynke z chlebkiem. Zajadal az milo patrzec :-D
A Maciek nadal nie chcial sprobowac, ech o.0

nimfii - jak Maciuś widzi, że tak młody wsuwa, to pewno też zacznie jeść :)
FilipkowaMama - Ja nie wiem, że im gdzieś zimneij - tym naszym dzieciorom lepiej;)
Ssabrinaa - no żesz kutwa mać! Ale macie przeboje z autem! :(
Musi się dać naprawić! A gościu, skoro 2 tyg temu robił, niech nie bredzi - tylko ja wiem, że łatwo się mówi, a wiadomo jak to wygląda w praktyce:/ Brawo dla Samiego za kosi łapki :)
No właśnie, onanana - jak malutka??

Polish wykąpciana, śpi, ja idę się myć i zaraz się kładę, muszę się przejść do biblioteki po jakąś kciążkę, bo już nie mam co czytać
Dobranoc listopadówy :*****

Kochane sorrki aj dziś totalny zapierdziel w robcie, w domu nie lepiej.

Maja znów dostała gorączki po południu (najwięcej dziś 38,4). Poszłam z nią do lekarza bo mnie to już niepokoi. Maja dostała antybiotyk. Ma silny katar i od tego same problemy! ma go brać przez 6 dni. osłuchowo czysto ale musimy iśc do kontroli w pt lub pn czy się na oskrzela nie przeniesie. Biedne to moje dziecię.. ryczeć mi się chce.

Poza tym dostałyśmy dziś paczuszkę z nestle- próbka mleczka po roku, balonik i karteczkę urodzinową:-D

Coś Wam miałam jeszcze pisac ale zapomniałam.Idę Was nadrobić, moze mi się uda coś naszkrobac dziś jeszcze..

Hej:-)

Ssabrina
oj a ja nie wiem jak się zakłada nowe wątki:no:brawo za nowe umiejętności Samiego, kurde nie ciekawie z tym autem Wam się porobiło:no:
Gola kurde zjadłbym takich grzybów leśnych mniam dawno nie jadłam a najbardziej jajecznice:tak: Ślicznie Polcia wygląda z tym grzybem:tak:
Aneczka jak tam wizyta u kardiologa a mała coś ma z serduszkiem, bo nie doczytałam ?
Nimfii kurde ze tego twojego Maciusia straszny niejadek:rofl2:
Filipkowamama dużo gości będziecie mieć na urodzinkach fajnie Wam to wypadło 2w1. Na pewno będą ślicznie dzieci wyglądać jak mama ich wystroi w nowe ubranka:tak:
Ankusch ja zazwyczaj na BB jestem w porach drzemek Liwii z nią nie zasiadam do kompa bo nie usiedzi a po ostatnim ataku na klawiaturę wole nie ryzykować, moja za to dziś pospała 1- drzemka 1,5godz., 2- drzemka 1.5godz.
onanana grunt że wszystko pod kontrolą, zdrówka dla małej oby antybiotyk pomógł jak najszybciej, nie płacz będzie dobrze:tak:

nas dziś odwiedziła siostra, byłyśmy na szybkim spacerku bo zaczęło padać i z powrotem do domu, zrobiłam dziś sałatkę z kalafiora żadnej dawno nie robiłam więc smakowała podwójnie:tak::-)

Miłego wieczorku

Julianna ja od tego sprzedawcy kupowałam, oczywiście na swoich aukcjach ma różne ceny i fasony, pufka to tak naprwdę wyglada jak poduszka:-)
KANAPA SOFA ŁÓŻKO DZIECI kanapy+pufa+jaś+materac (2642646278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a więc od ściany stoi wałek od tej sofki bo narazie nie ma potrzeby jej długości przedłużać, a od naszego łóżka stoi inny zagłówek, a to wszystko gdyby jej się chciało wędrować(a właściwie zapobiegawczo przed sturlaniem),przeważnie po paru godzinach śpi tj. jej głowa jest na tym zagłówku od naszego łóżka,śpi w poprzek:-)
Gola nie boje się że spadnie, bo jak jest złożona to wogóle się nią nie interesuje, a jak jest rozłożona to jest to grubości materaca jakie mamy w łóżeczku 8cm, więc nie jest to jakaś nie wiadoma jak duża wysokość, a jak jest pora spania to sobie bez problemu wchodzi no i czasem schodzi. najgorsze jest tylko to jak się wieczorem czasem koło niej położe od strony naszego łóżka to cholera się po mnie wspina i czmych na nasze wyro.zreszta i bez tego glizdeczka ćwiczy wchodzenie na tapczan ale jej się jeszcze nie udaje, choć to pewnie kwestia dni-tygodni
onanana dużo zdrówka, dla Majuni.kurcze ale się biedna męczy. ja zawsze w takich chwilach to mam myslenie, że wolałabym żeby mnie to spotkało niż takie małe dziecie, które nie koniecznie sobie ze wszystkim umie radzić

a co u kardiologa, i dobrze i nie.a mianowicie nasza kontrola tyczyła się tego że mała miała szmery jak się urodziła(wykryte 2doba życia)6tż-wizyta w poradni kardiologicznej. mieliśmy koło roku się pojawić czy te przecieki się zasklepiły.no i uff udało się, szmery zniknęły, ale otworzyło się coś innego-w styczniu tego nie było(teraz Wam nie powiem jak to się fachowo nazywa)co nie stety w porównaniu do tych przecieków-szmerów musi byc zamknięte.następna kontrola za 6mc, żeby zobaczyć czy to się zamknęło, ja się samoczynnie nie zamknię to będzie potrzeba ingerencja medyczna.oby nie.no nic trzeba myslec pozytywnie.dzisiaj szłam z takim nastawieniem, jeden problem zniknął a pojawił się inny. dzięki za kciukasy

agalodz i co Wojtuś wybrał za rzecz?

Ostatnia edycja:
reklama
GOLA tak Maciek czasem zazdrosci jak Kuba cos je i tez probuje. Dzis sie nie udalo ale i tak coraz wiecej probuje nowosci. W niedziele zjadl kawalek paluszka rybnego to myslalam ze ze szczescia zaczne skakac :-D jego zoladek nie widzial ryby juz 2 lata.

ONANANA tez dzis dostalam od nestle te zyczenia urodzinowe :-D ciekawe czy inni tez przysla. Bobovita czy gerber czy ktostam.

MIRELKA no z Mackiem to jest tak ze ja sie ciesze jak zje cokolwiek naprawde. Bo teraz standardem jest ze je tylko dwa posilki sniadanie i kolacje i wiecej nie chce.

ANECZKA pol roku to masa czasu, tez wierze ze obejdzie sie bez zabiegu. Zdrowka zycze malej.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry