Hejka mamuśki

Witojcie!
Angun - kurcze, nie dotarłąm jeszcze może w weekend się uda ?

Wow, ale pospał Król Artur! Zazdroszczę, bo ostatnio Polcior gorzej mi śpi

Kochana, czy nie Wy czasem macie jeździk = pchacz Hipcio z Fisher Proce?? Bo mam okazję kupić, niedrogo używany i nie wiem , czy warto?
Hejka
margo - i u nas probem ze snem - młoda je po 4 razy w nocy!! A ja kursuję między swoim , a jej łózkiem, no ale nie pracuję...
Witaj
angie - a więc już po przeprowadzce, domyślam się ile rzy tym było roboty, najważniejsze, że to już za WAmi. Dzielną macie tą córę bardzo! Super, że tak się fajnie zaaklimatyzowała w żłobku. A o dk tórej pracujecie?? Masz rację - cudny widok jak człowiek wraca do domu i dzidź już z okna wita !

onanana - u nas różnie

Bardzo momentami źle, jestem zmęczona tym wszystkim. Wesele mamy w kwietniu. Świadkową raczej nie będę, laska mojego brata ma siostrę, a On nie wiem kogo poprosi

Twój chłop i tak super sobie z małą od początku radzie, a deserek to mała dupsa - olej
Helenko - ja dziś trafiłam do Lidla ( poszłam po wodę), kupiłąm ciemny fioletowy welurkowy dresik - te po 24,90 , chiałam jeszcze bluzę taką mięciutką pluszową, ale zostały same ciemny fiolet i jakś mala różowa i beżowa, widocznie wszystko wykupili. Widziałam też te ogrodniczki ( 3 pary zostały) super są! Aaa i wzięłam rajstopki do raczkowania z ABSem na kolankach i stopkach. Oli - Wszystkiego najlepszego !

))
magggipko - Super, że mala tak łądnie się rozwija

Pola na czterech jak perszing, przy meblach chodzi, za rączkę chodzi, stoi kilka sekund sama - i bach jak tyl kosię zorientuje, że się nie trzyma

Jest też bardzo sotrożna i widać, że się boi. Z gadaniem też ma jakoś lekko, baba, mama da, ba, sisi, cycy ( tak miękko bardzo po swoijemu), też potrafi pokazać części ciała. Daje bizi, przesyła całusy , papa kosi kosi i ostatnio robi też oprócz wkurzonego dzidzi silnego dzidzia, zaciska piątki i podnosi ręce w górę - ale ubaw! ;
Ale też robi się zbój, jak jej się powie NIE stanowczo, to wyć zaczyna i się złości i kurde ugryzła D. Zarzuca doopiną tak, że nie sposób jej ubrać pampa i dre się przy tym. I zaczyna pokazywać różki :/
Niestety też zdarzyło się i u nas, że obiadek był za ciepły. Dzięks za info o pampkach - faktycznie się opyla!
mirelk o- jak się czujesz? Zażyj se coś, najlepiej końską dawkę wit. C i weź aspirynkę. Fajna nocka
hej
potworek 
Widziałam czapy na FB, fajowe - gdzie zamawiałaś??? Nasza młoda też ubóstwia auta, ma już chyba ze 4 , ale mój brat bawił się moimi lalami i wszystkim włosy poobcinał i same Robin Hoody były , hehe
Ankush - no p opatrz i ja dziś jak hrabina pospałam z Poliszonem do 7:30 !!!!!!!!!! ( nie lada wyczyn jak na nas

Pola też pierwsze 2 tyg jak kuternoga raczkowała i asekurowała się nogą, pokazuje paluszkiem na światełko i mówi cyk, pępek, ucho, włosy, buty itp
A jak rano wstaje, to od razu z palcem wyciągniętym i pokazuje ( nikt nigdy nie wie na co, bo ona sama wtedy też nie, bo chce wsi ona raz) mówi cie, cie - znaczy chcę

A co bym nie pokazywałą rano to nie to

.
Świetne te Lidlowe dresy, nasz to ciemny fiolet

I u nas cieplutko , 3 godziny na świeżym powietrzu spędziłyśmy. I od rana nasze dzidziorro spało TYLKO 30 minut!! I szaleje caly czas po mieszkaniu, gdzie dzieciory mają schowane te baterie?! A teraz bierze swój tel . zabawkowy do ucha przykłada , nie tą stroną co trzeba i ostro gada, hehe, tylko, że nawet dzioba nie otwiera tylko siedzi jak mumia teraz z tym telefonem, heheh
Witaj
AnnaJ - co u Was ?
Aneczko - nagraj - fajnie to musi wyglądać
Saabrinaa - a może to ciemieniucha, może taka grubsza skorupka?? Albo faktycznie uderzył się niedawno i ma guziora, na pewno nci poważnego - ale zawsze lepiej iść i sprawdzić, daj znać jak wrócicie
Anus - czekamy na foty. Twowarzyska ta Wasza mała
Angie - najważniejsze, że mała jest zdrowa, a , że drobna - taka jej uroda, choć nie jest nigdzie zapisane, że całe życie bę∂zie drobinką

Mój D. tp był do 4 roku życia szczuplaczek, widziałaś Go teraz ?

Nasza, też nie jest jakaś większa, nawet 9 kg nie waży, nie wiem jaka długa
Ale naprodukowałyście - sekretarki

Nadrobiłam, p odługich, a ciężkich

Po spacerowaniu i zakupach lidlowskich, wstąpiłyśmy na kawę do cioci Ani i Michałka ( który od 1,5tygodnia CHODZI SAM - za tydzień kończy roczek). I tam Pola na takim lewku pchaczu z Fsiher Price pomykała, tzn boi się jeszcze, al pchala ostro zanim się skapła, że sama jest

I zaczyna się z Niej robić cycuś mamusiny, byłą ,jak pisałam cygańskim dzieckiem, a tu dziś prosze

Zjadla żurku cioci Ani i potem oboje z Misiem szaleli.
Jak to możliwe, że tak mało mi teraz śpi, np tak jak dziś. Jeszcze niedawno miała zawsze 2 drzemki, pierwsza 1,5 - 2,5 godziny , a teraz, gdzie jest moje dzidziorrrrrrrro?!?!?? Wracaj