potworek.pl
Potworkowa Mama :)
nimfii - mi wystarcza, jak czasem mi chłop na weekend znika imprezy obstawiać. Poza tym ja mam spokój bo on domator i raczej ciężko go z domu wyciągnać ;-)
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ajć, szkoda, że na 86 nosi, ja mam ładny komplecik, ale na 80cm :-( Mój miał raz na sobie i nie mam co z tym zrobić i chcę za 20 zł sprzedać (płaciłam 60 zł).Ma któraś pomysł na ubranko dla chłopca na roczek , chcę go wystroić ale ciężko mi coś znaleść za rozsądną cenę??
Ło matkopotworek - a ja wiem gdzie Głubczyce są!!

Skąd wiesz gdzie to zadupie 

a wiec nie wiem nic i nie mam pojecia skad sie wziela ta gora na glowie mojego dziecka.Uderzyc sie w tamto miejsce byloby mu ciezko bo jest to nad czolem a zaraz na poczatku ciemieniuchy.Bede musiala isc jeszcze raz do przychodni i niech to jeszcze raz ogladna itd a ja bede musiala to obserwowac bardziej czy to sie nie powieksza albo cos innego sie z tym nie dzieje.Tyle osob juz to dotykalo i my tez i widac ze nie boli go to na pewno nie widac tego golym okiem bo mlody ma czupryne ale jak sie przejedzie mu po glowie to ma niezla gore tak na 1,5 cm wysokie to jest a dlugie tak na okolo 2cm.Jak dla mnie guz sie pojawia i znika i tez myslalm ze to od upadku moze itd ale ile mozna czekac zeby to zeszlo on juz to ma tak ze 2-3 tygodnie przynajmniej mniej wiecej wtedy to zauwazylam a jak dlugo przedtem to nie wiemSabrina witaj angielska sluzbo zdrowia. a boli go to miejsce? czytalas na forach co tomoze byc?
szukam ale nic nie moge znalzesc na necie a i tez boje sie wyszukac czegos co moze mnie jeszcze bardziej zdolowac.