Margana
Fanka BB :)
Dziewczyny ja nie wiem czy to zęby kolejne beda wychodzić czy rzeczywiscie jakis skok rozwojowy (bo widzę, ze wiele dzieciaczków szaleje), ale Natalka od kilku dni jest jakas taka marudna i płaczliwa
I tak jak zawsze ładnie sie bawiła sama to teraz jak wychodzę z pokoju to ryczy i leci za mną
No masakra, nigdy tak nie robiła. O co chodzi?!
W dodatku zrobiła sie taka, ze jak jej nie chcemy czegoś dać to zadymę robi
Co Wy robicie w takich sytuacjach? Dajecie cos innego w zamian, zajmujecie dziecie czymś?
mery-beth fajnie, że miałas czas dla siebie
Angun oj współczuje przygody z krzesłem! Dobrze, ze nic sie nie stało poważnego. Jak Arti dzis sie czuje? Nic sie nie dzieje?
Dzieki za polecenie łóżeczka. Ja owszem, byłaby zainteresowana, ale niestety takie nie zmieści sie u nas w pokoju;-)
ankusch super, ze ognisko udane:-)
asia ale swietny dom macie! Zazdroszczę!
Gola ale sie uśmiałam - dziewczyny na nocnikach jedzące paluszki
Współczuję kiepskiej nocki. Oby ta była lepsza!
anus oj zazdroszczę takiego spacerku po plaży!
mirelko to Wam sie trafiła rewelacyjna nocka:-)
I tak jak zawsze ładnie sie bawiła sama to teraz jak wychodzę z pokoju to ryczy i leci za mną
No masakra, nigdy tak nie robiła. O co chodzi?!W dodatku zrobiła sie taka, ze jak jej nie chcemy czegoś dać to zadymę robi
Co Wy robicie w takich sytuacjach? Dajecie cos innego w zamian, zajmujecie dziecie czymś?mery-beth fajnie, że miałas czas dla siebie

Angun oj współczuje przygody z krzesłem! Dobrze, ze nic sie nie stało poważnego. Jak Arti dzis sie czuje? Nic sie nie dzieje?
Dzieki za polecenie łóżeczka. Ja owszem, byłaby zainteresowana, ale niestety takie nie zmieści sie u nas w pokoju;-)
ankusch super, ze ognisko udane:-)
asia ale swietny dom macie! Zazdroszczę!
Gola ale sie uśmiałam - dziewczyny na nocnikach jedzące paluszki

Współczuję kiepskiej nocki. Oby ta była lepsza!
anus oj zazdroszczę takiego spacerku po plaży!
mirelko to Wam sie trafiła rewelacyjna nocka:-)
Ostatnia edycja:

). Młoda stała się półsierotą centralnie.