reklama

Listopad 2011

Ja to nie wiem jak mam patrzec na ten kalendarz bo u nas zaskoczylo w lutym a ja w maju koncze 26lat wiec na jaki wiek mam patrzec w tej tabelce 25czy26 :eek:
Ale was naszlo na to mleczko w tubce :-)
patrz na 25 lat bo chodzi o lata ukończone czyli luty- 25 lat miałaś w miesiącu zapłodnienia nie patrz rocznikowo :)
co do mleczka jak już poszłam i to piechotą taki hekar wiec zaszalałam kupiłam dwa MLECZKA do tego lodzika i rurki he he ale mam zapasy ;))))))))

reklama
ja jestem ciekawa, czy u mnie się sprawdzi, chociaż nie wierze w to ;-)

a ja dzisiaj mam popołudnie z allegro, oglądam wózki :-) tyle tego jest, że ciężko się zdecydować, ale chyba będziemy wybierać pomiędzy X-landerem a Mutsy, oczywiście używanymi

julieet dzieki za odpowiedz :-) i zobaczymy czy sie sprawdzi,hehe ale jakos w to nie wierze mi wyszlo ze chlopak no to bede czekac na rezultat :-D A co do wozka to mi sie te Mutsy podobaja ale ceny sa powalajace i ostatnio znalazlam podrobke Mutsy i poszukalam opini o tym wozku i byly same pozytywne,i cena byla ok no i wyglad taki sam jak Mutsy :tak: wiec jesli nie znajde nic lepszego no to ja juz mam wybrany wozeczek :-D

Sprawdziłam i wyszedł mi wg chińskiego chłopiec, a wcześniej dziewczynka (mam córkę) może coś w tym jest czas pokarze!!
jeśli będzie na prawdę chłopiec to Antosia się załamie!!
!A tak chce mieć siostrę!!!

Hej dziewczyny, też zrobiłam z ciekawości i wychodzi mi dziewczynka, a znalazłam jeszcze inny też chiński i wyszedł chłopiec ;-) Także wszystko możliwe :)

A jak to się ogólnie sprawdza bo ja nie w temacie? ;)

Alma gratuluję;)

WCHODZISZ kochana na chiński kalendarz płci w google na tej pierwsze str. i tak jest rubryka z wiekiem i szukasz mc w ktorym doszło do zapłodnienia czyli np .masz skończone 25 lat w momencie zaplodnienia a to było zapewne w lutym :) i wychodzi płeć tylko pamiętaj lata ukończone naewt jak za mc .masz urodziny i konczysz 26 lat podajesz 25 :)

Planowanie płci dziecka- kalendarz chiński
to jest link podaje dla ulatwienia :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ogólnie, nie wiem czy coś w tym jest, ale wg chińskiego kalendarza powinnam mieć chłopca :-D

Dziewczyny, piszecie bardzo intensywnie i potrzeba czasu, żeby przeczytać posty, które utworzyły się podczas mojej nieobecności :-p i później trudno coś odpisać jak wątek poszedł do przodu.

U nas były bardzo intensywne dwa dni- w piątek byłam na zakupach i kupiłam kilka ładnych rzeczy dla mnie, które mogę nosić zarówno teraz i później. Dobrze, że jest taki duży wybór tunik i sukienek odcinanych pod biustem, gdzie brzuch się zmieścić powinien :yes: a wczoraj byliśmy na grillu. Co dziwne, pierwszy raz miałam poranne wymioty, oddając całe śniadanie zaraz po jego zjedzeniu, a po sytym jedzeniu na świeżym powietrzu nic mi nie było.. Dzisiaj jak na razie czuje się dobrze, ale nie będę jeszcze zapeszać- tylko przez cały dzień bardzo chcę mi się spać.

I wyobraźcie sobie, że moja przyszła teściowa jak dowiedziała się, że będzie chłopak to przygotowała nam listę proponowanych imion dla syna :szok: chociaż my już mamy imię wybrane od dawna, które jej nie zbyt się podoba.. Cieszę się, że ona się cieszy, że będzie babcią, ale bez przesady:confused2:

reklama
Sabrina, a co to za firma tego wózka??

miss_kumcia, jakie imię Wam się podoba?

my mamy wybrane i dla chłopaka i dla dziewczyny kilka, ale pewnie ciężko będzie się zdecydować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry