reklama

Listopad 2011

a ja w ten chinski nie wierze;) czuje w kosciach ze to bedzie chlopak i bede zdziwiona jesli intuicja mnie zawiedzie:D bedzie smiesznie;) wizyte mam za tydzien w poniedzialek:) ja chce zeby moje dziecko bylo zdrowe:) to jest sla mnie najwazniejsze:)

co do ruchow to ja tez je czuje:) i to dosc intensywnie od paru dni:)ciesze sie bardzo:)

reklama
A my nic nie wybieraliśmy jeszcze, uznaliśmy, że poczekamy na płeć. Ale pewnie trochę kłótni z tym będzie, jakie imiona są ładne :-D Ja widziałam dzisiaj Mutsy w centrum handlowym i ma taki śmiesznie skrętny stelaż, wydaje się być przez to niemożliwie wygodny podczas skręcania. Muszę się popytać w hurtowni. Nam i tak najbardziej się podoba Xlander Xrun ale są bardzo trudno dostępne na allegro, niestety.

miss-kumcia nie przejmuj się teściową ja miałam wczoraj super humor i wystrojona miałam już jechać do kumpeli na urodzinki już byłam w aucie jak dorwała mnie moja teściowa i robiła wyrzuty że jak wróciłam z pracy powinnam popracować w ogrodzie (co najlepsz troche wcześniej popieliłam by się właśnie nie czepiała)i że ciągle gdzieś wychodze i takie tam ona mi drzewko kupiła ja nawet nie pomyślałam gdzier je zasadzić :baffled::baffled: wiec z popsutym nastrojem pojechałam do kumpeli. nic tylko się powiesić już widzę jak będzie mi truła jak bobo się urodzi.
jeśli mogę wtrącic swoje 3 grosze o wózkach pytałam się właścicelce x landera czy jest zadowolona z wózka bo mi się b.podoba- jej opinia lipa bo dziecko ciągle ma spocone plecki bo nie przepuszcza powietrza i jak wsiada do tramwaju to się nie mieści i wyczepia kółka ale wygląd ma super

Sabrina, a co to za firma tego wózka??

miss_kumcia, jakie imię Wam się podoba?

my mamy wybrane i dla chłopaka i dla dziewczyny kilka, ale pewnie ciężko będzie się zdecydować
Firma i nazwa tego wozka to jest BabyBoom CR-V :-D i przegladalam wszedzie po necie opini i byly przerozne opinie i byly praktycznie wszystkie pozytywne z czego sie ciesze a jak byla jakas negatywna to byla blacha ze szkoda sobie tym glowe zawracac :tak: na allegro znalazlam jeden link wiec wkleje tak do przykladu :tak:
BABYBOOM WÓZEK WIELOFUNCYJNY CR-V 3W1 WARSZAWA (1614829691) - Aukcje internetowe Allegro widzialam na sklepie online w www.dino.sklep.pl ze jest wiekszy wybor w kolorach no i jest tam np tanszy :tak::-)

ale jaja ciekawa jestem ilu nam się potwierdzi można też spr. dzieci któr macie czy się zgadza!

Mnie przy Szymonku kalendarz chiński się sprawdził, teraz wychodzi dziewczynka. Zobaczymy :-)

I wyobraźcie sobie, że moja przyszła teściowa jak dowiedziała się, że będzie chłopak to przygotowała nam listę proponowanych imion dla syna :szok: chociaż my już mamy imię wybrane od dawna, które jej nie zbyt się podoba.. Cieszę się, że ona się cieszy, że będzie babcią, ale bez przesady:confused2:

Współczuję teściowej :)

Dziś mimo brzydkiej pogody dzień minął bardzo sympatycznie. Teściowa dobry obiadek ugotowała :) a potem pojechaliśmy do kina na "Rio". Fajna bajeczka polecam :) Mąż pracuje nad kolacją :) Życie bywa piękne :)

Miłej nocki życzę :)

miss_kumcia wspolczuje tesciowej,niektore nie wiedza gdzie sie konczy granica i one zawsze ja przekraczaja :tak: no ale wybor imienia zazwyczaj nalezy do was wiec nia sie nie przejmuj ;-) A mam kolezanke w Collegu ktora mi wlasnie ostatnio powiedziala ze dla jej dzieci imiona wybierali jej rodzice:oo2: gdyz ona twierdzila ze nie ma pomyslu na imie i zadne jej sie nie podoba i dala wolna reke rodzica :eek: troszke dziwne,co wy na to ??:-D

Ogólnie to nie mogę na teściową zarzekać, bo nie jest zawsze taka zła, ale momentami przesadza i za bardzo próbuje na nas wymusić swoje zdanie.

Chłopak będzie Aleksander.
Dziewczynka ( bo może zaszła pomyłka;-)) byłaby Anastazja lub Hanna.

Podczytuje wasze rozmowy na temat wózków i niektóre są na prawdę bardzo fajne, ale nie wiem czy to nie jest jeszcze za wcześnie i sama na razie się za tym nie rozglądam. Ale może któraś z was mnie zainspiruje:tak:

Oj widze ,ze to wozkowa. Wszystkie wiemy ,ze to za wczesnie ,ale mnie opetalo calkowicie. siedze na necie i tez ciagle szukam. Ja juz sie zdecydowalam: kolor Mulberry (*FIOLETOWY)

iCandy UK - Which mode are you in today?
iCandy UK - Which mode are you in today?

i co jest dziwne. Taniej wychodzi sprowadzic mi go z Anglii niz kupic na miejscu w Szwecji.

Dziewczyny myslace o XLanderach. To jest wozek typu terenowy , izapewnie swietnie sie sprawdza na wsi ,w lesie itd. nie dziwie sie ,ze tej dziewczynie do tramwaju sie nie miescil. Ja szukam raczej wozka malego co by mi do auta latwo wchodzil ,nie byl za ciezki ,i zebym sama latwo go skladala itd.

Wg chinskiego kaledarza u mnie bedzie dziewczynka. Bardzo bym sobie tego zyczyla, ale chlopca bede kochac tak samo mocno.

Dlaczego ten czas sie tak wlecze.....

reklama
miss_kumcia, mój mąż strasznie chciałby dać synowi na imię Aleksander, mi podoba się wersja niezdrobniona, bo Olek totalnie mi nie pasi.
Moja teściowa też wymyśliła już dawno imię dla naszej ewentualnej córki, Maria i koniec, ona nie chce słyszeć o innym imieniu, no niestety ale będzie się musiała przyzwyczaić do innego.

Ja na razie robię rozeznanie cenowe, muszę mniej więcej wiedzieć ile nam będzie potrzeba na meble, wózek i inne potrzebne rzeczy, kupować pewnie będziemy dopiero we wrześniu, bo wcześniej moim zdaniem nie ma sensu, będzie tylko się kurzyło, no chyba że trafi się jakaś mega okazja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry