reklama

Listopad 2011

Witajcie kochane!

Ja wyjątkowo w domu, bo zachorowała córka opiekunki ( ma ich 4, 2 dorosłe ,ieszkają za granicą, 2 z nimi, bo jeszcze się uczą) i musiałam zostać z Małym. Także jestem wyjątkowo. Nie chcę zapeszać, ale od 2 dni Artik budzi mi się dopiero ok.4 na mleko i śi ładnie do rana. Wcześniej opylał przed spaniem 180 ml MM, potem tyle samo ok.12 i 150 ok.4. Wczoraj zjadł pół buły na kolację i plaster szyneczki, zapiła 180 ml MM z kleikiem i ładnie zasnął. Teraz przed drzemą też dostał 150 ml i od razu mu się oczka zamknęły. Oj mam małego mlekopijcę-głodomora :-D

Gola współczuję kiepskich nocek, ja ostatnio też mam problemy z zaśnięciem. Polcia chyba też chłonie tą nerwową atmosferę i chce się poprzytulać do mamy. Oj mam nadzieję, że się jakoś poukłada, ale pamiętaj kochana, nie daj się!
Ankusch &&&&& za nowe lokum. Oby było tak samo tanio i blisko!
Anus zdrówka dla dzieciaków, oby to nie jakiś sraczkowy wirus!
Mirelko dzięki za linka z bucikami, teraz to mi się też spodobały, zwłaszcza te z guziczkami, bałabym się tylko nieuczciwego sprzedawdcy. Niestety ten co mnie oszukał na Allegro się nie odzywa...
Filipkowa mama-są takie dni, że mam dosyć zawodzenia Artura i jego przuklejania się do mnie, ale jakoś zaciskam zęby. Najgorsze, że kręci mi się pod nogami w kuchni i to jest niebezpieczne.
Angie- buziaki dla dzielnej Kingusi, oby kłucie nie było takie bolesne!

Najlepsze życzenia dla Naszej ślicznotki Majeczki!!!!!
Majunia- sto lat od cioci Angun i Arturka!!!!!

cakecandles_poohbearhunnypot1_300x300.jpg

Oleczku tobie też zyczymy sto lat!!!!!!!!!!

Zajrzę jeszcze później, miłego dzionka, papa!

reklama
nifmii nie pomogę ale też uwielbiam połączenie czekolady z wiśniami jadłam już nie raz taki torcik u mojej mamy no normalnie niebo w gębie, rozpływał się w ustach pyszny pamiętam że wszyscy się zachwycali tym tortem
Gola oj śliczne są kurde szkoda że kasy mało to bym zamówiła. A twój tato to często ma takie jazdy, co zaś się czepia niech ci dają święty spokój kurde szkoda że tak musisz wiecznie się użerać jak nie z tatą to z twoim D, Jedzcie sobie do dziadka w spokoju posiedzicie. Jak chcesz to wpadnij do Nas.:tak:Zapraszm:tak::tak:
Angie trzymam &&&&&& za Kinginie oby dzielnie zniosła pobieranie krwi.Życzę spokojniejszej nocki dziś:tak:

Julianna Wszystkiego dobrego dla twojego Olka w dniu pierwszych urodzin, niech rośnie zdrowo
:tak:

images

Hej maminki :-)
U nas nocka w miare ok bylo kilka pobudek ale bylo o wiele lepiej jak poprzednia nocka jedynie mlody o 4 zjadl butle i cos zasnac nie potrafil wiec musialam go wziasc do siebie i lezal tak z 1h potem usnal i go odlozylam do lozeczka :tak: pobudka o 7:30 :-)
Zobacz załącznik 509616Julianna Wszystkiego Najlepszego dla roczniaka Olusia !!!!!

Zobacz załącznik 509614Majeczko kochana Wszystkiego Najlepszego cukiereczku !!!! Rosni zdrowo ;-)

ankusch
super ze moze uda sie wam miec inne mieszkanko i to po znajomosci,trzymam kciuki ;-) no Ja do buzki zagladam podstepem jedynie jak mlodego rozsmieszam i se lezy a buzke wtedy tak fajnie szeroko otwiera wiec mam wglad do zeboli :-)
Gola wspolczuje kochana ze mialas taka bezsenna nocke,dobrze ze chociaz Pola ladnie spala a Ty pewnie za duzo myslalas przed snem a potem glowa ciezka sie robi i trudniej jest zasnac,postaraj sie odespac w dzien choc troszke ;-)
asia dzieci pewnie maja jakis skok albo zbyt duzo wrazen,wchodza w koncu w nowy wiek roczki sie im zblizaja i w jakis sposob musza to jakos tez przezywac no i nowe umiejetnosci pewnie tez daja im znac w nocy i zebole ach biedne te nasze dzieci tyle emocji i spac nie moga.
filipkowa mama i u nas od pewnego czasu jest maruda oj Sami czasem poradzi stekac bez powodu pol dnia
:eek:
mary-beth no to teraz czekamy na wyniki,kciuki zacisniete &&&&& milych ploteczek i smacznej kawusi ;-)
angie wspolczuje kiepkiej nocki oj biedna a Ty jeszcze w pracy siedzisz,moze kingusi zabki ida??

Milego dnia laseczki ;-) U nas mglisto i pada lekki deszczyk a raczej taka mrzawka pada typowo angielska jesien :tak:

Dzień dobry kochane!!
Wbaczcie- mam dziś zajob i nie mam czasu tu nadrabiać. Chciałam tylko serdecznie podziękować za życzonka dla Mai, na pewno się ucieszy jak jej poczytam po południu:-):-):-)

Julianna rzeczywiście Oluś też miał wczoraj swoje święto, pamiętam jak pisałaś do mnie sms co u Was w szpitalu a ja Ci odpisałam że my też rodzimy hihi
Wszystkiego najlepszego dla Olusia!!!!!

Dziewczyny wczoraj tak sobie myślałam jak rok temu siedziałam na BB i Wam pisałam że chyab mam skurcze. Hehe to był poród internetowy- Wy mnie uświadamiałyście że to skurcze... i pamiętam jak leżałam i mi tak lekko brzuch twardniał i liczyłam cały dzięń te skurcze i nawte Wam chyba pisałam!! A potem namówilyście mnie na IP a już rano Wam pisałam że Maja jest ze mną:)))) TO BYŁ NAJSZCZĘŚLIWSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU:)))

ankusch, kciuki za ciśnięte za stancje, co do przebierania to tak na śpiocha choć ona sie kręciła, więc chciałam skorzystać z tej sytuacji, bo czasem jak w nocy pije, a rano pampek dopiero zmieniany to trochę sobie waży, ja osobiście bym nie chciała w takim spac:no:....i kciuki za koleżankę też trzymamy
filipkowa mama może Zuzia ma taki etap, Zośka czasem mruczy i lata za mną, jak jest dobrze najedzona, napita i wyspana to jako tako odpókać troche spokoju dla mnie.
anus, Gola, angie wyśpimy się kiedys nawet jakby było to za 15 lat,heheheh

onanana a co Majeczka wyciągnęła, i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Majuni, dużo słoneczka w życiu, buziaki

my dziś dziewczyny do 9 spałyśmy
dziewczyny jak macie trochę kasy, czasu to marsz do fryzjera Wam też się cos od życia należy.ja idę w sobotę związku z weselem na czesaniem, ale zastanowie się nad podcięciem, bo kurcze ma padać deszcz ze śniegiem i tylko 4 stopnie.a ja mam takie włosy proste, łatwe do czesania, ale jak przyjdzie wilgoć to szlag trafia całą fryzurę

Przed chwilą mi Daria dzwoniła że Maja się łapie za uszko i płacze... Gadałam z lekarką, mamy jechac na ostry dyżur laryngologiczny, mają mi sprawdzić gdzie on jest dzisiaj. To ma moje dziekco urodziny. Siedzę i ryczę...

onanana kurcze strasznie przykro ze tak wyszlo :( Mam nadzieje ze szybko ogarniecie tego lekarza i ze Majeczka jeszcze pocZuje sie dobrze. to tak samo mi kuba chorowal na swoje Chrzicny. Ech te wirusy zawsze wiedza kiedy dac w tylek :confused2:

aneczka wszyskiego Najjj dla Zosi z okazji stuknietego 11miesiaczka :D

onanana - daj proszę znać jak tylko znajdziesz czas, jak malutka 0 bardzo mi przykro, bidulka malutka :(((
Pamiętam kochana Twój poród- był jedyny, cały dzień przed kompem na BB i chyba my wszystkie wierzyłyśmy , że tp już TO i TE skurcze, ale nie Ty ;) W końcu pojechaliście do szpitala - pamiętam bardzo dokładnie, też jak już do domu wróciłyście, jak na spacerki szłaś bo była cudna pogoda.

Kochane, dziś mi os. z mojej rodziny zrobiła mega przykrość :( Poryczana wracałam autem do domu:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry