reklama

Listopad 2011

To teraz sie jeszcze pożale.... Wirus wygrywa walke 3:1 :confused2:
Chwycilo cos i mnie i Kube... ale bez goraczki tylko lekki katar. Mnie boli gardlo, malego chyba tez cos jeszcze boli... bo zafundowal mi taka noc halloweenowa :-D jak z prawdziwego koszmaru :eek: Pobudka co pol godziny i nie zeby szybko sie chcial uspokoic - krecenia, wiercenia, postekiwania nie bylo konca. :confused2: Nawet mleka za bardzo ie chcial. Smoczek wypluwal jakby go bolalo :baffled: Myslalam ze moze w koncu zabek - ale skad... ani śladu nic rano.
Zrobil luzna kupke z rana. w ogole ostatnie dni robi kupe za kupa :-p Zupelnie nie jak on bo standardem byla jedna na dzien. No i to tak jestem NIEPRZYTOMNA :nerd: Dziki mezowi ze wczoraj byl w sklpei i pepsi kupil :-p Moj napój bogów ;-)

reklama
Dzień dobry.
Kochane - Pola padła wczoraj tak jak pisałam 17:3 0 i przespała do rana z dwoma tylko karmieniami do 5:30!!

winki -Super, że Oli zdrowieje - "żeleźniok" z Niego !
Nieźle z tym przewijaniem! ;)No , ale co innego mamy zrobić w takich sytuacjach?
Szkoda , że nie mamy prysznica, bo też bym z młodą wyskoczyła, tak jak Twój mąż. Tzn mamy wannę, zasłonę i uchwyt , żeby prysznic móc wziąć, może spróbuję, ale obawiam isę, że mało miejsca będzie ;)

Ankusch - ja też dokładnie pamiętam 1.11 rok temu, miałąm skurcze w aucie na parkingu cmenatzrza i myślałam, że rodzę!!!!!!! Fatalnie się czułam, ale już kolejne dni, aż do porodu było super ;) A Pola urodziła się 8.11 dokładnie tydzień później

maggipko - Ty miałaś sesję tydzień przed porodem - myślałaś, że m-c wcześniej ;) Ja robiłam na gwałt sesję z brzuchaczem tydzień wcześniej przed terminem- w niedzielę, a Polcia urodziła się we wtorek (termin miałam na 6.11 , a urodziła się dwa dni później) Też m itęskno za nbrzuszkiem , baaaardz0!

Katerink o- rzeczywiście super sprawnie poszło, malutka ajk widać zapomina, tylk otak jak napisałaś gorzej jak cysia dojrzy ;) Kochana, Za kilka m-cy będziesz tulić maluszka,ciąża to naprawdę błogosławiony stan:tak: Za niedługo pierwsze ruchy, kopniaczki - każdej kobiecie powinno być dane być mamą!! A jak dziewczyny z czerwca 2013? Tak samo wszytsko przeżywacie jak i my w lutym i w marcu :) Pierwsze zdj. USG, podawanie terminów - bardzo chciałabym być w ciąży, tylko niestety na razie to wykluczone...

Dostałam w nocy @ - do porodu, prawie niebolesne i równo co 28 dni! Wcześniej mega bóle, mega nieregularne krwawienia, dłuuugie cykle....

Pola śpi, nie wiem o której będziemy jechać na groby

gola i ja takze z @ :sorry: tyle ze juz wczoraj wieczorem zaczeta.... I nie wiem czemu wczesniej niz zwykle bo dopiero co skonczylam opakowanie tabsow. A maz na to tak -"że tez akurat teraz ten @ :-p" bo dzis jest rocznica naszego pierwszego razu ;-) i jakos tak zawsze lubil ją świętowac :tak:;-) A dzis nici z tego :-p:sorry:

Hej maminki :)
U nas nocka ok byly 3 pobudki I mlody przebudzil sie o 6 dostal butle I o dziwo sie mu usnelo i pospalismy az so 8:30 :szok::-D ale pewnie przez to bedzie jedna drzemka tylko.
Katerinka dobrze ze Patka dosc dobrze znosi brak cysia.
nimfii ach te chorobska zdrowka wam zycze I wspolczuje takiej nocki oby udalo Ci sie odespac w dzien.
Gola fajnie ze @ Ci sie uregolowaly I sa bardziej znosne.
mary-beth powodzenia kochana na spotkaniu oraz jazdach &&&&

Wszyszystkiego Najlepszego dla naszych roczniakow Sandrusi (Ewa87) i Jacusia(kasiente) rosnijcie zdrowo bobaski !!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pozniej Was podczytam, my wczoraj bylismy na tym hallowen party w malpim gaju. Dwie godziny i wrocilam mega zmeczona, ale warto bylo, bo i jedno i drugie sie wyszalalo. U nas nocka spokojna, az chce sie wstawac po takiej nocy. biore sie za odkurzanie i rosolek, wiekszosc z Was pewnie po grobach spotyka sie z Rodzinka na obiadkach,wiec zycze milego rodzinnego Dzionka, tym copojechali dalej bezpiecznej jazdy, a tym co zostali w domu spokojnego dzionka i zdrowka dla wszystkich Mamusiek i Dzieciaczkow.

Hejka

Nimfii, Gola i u mnie @ ale na szczęście ten cykl bezbolesny tylko się modliłam żeby nie było powtórki z poprzedniego cyklu był strsznie bolesny oj strasznie:szok:
Nimfii zdrówka Wam życzę a sio wirusy
Gola ale Polcia pospała my już byliśmy na grobach przed drzemką, teraz mała drzemie:tak:
Katrinka powodzenia na jutrzejszej wizycie, trzymam &&&&&&&&
Mary powodzenia na spotkaniu i jazdach również za Ciebie trzymam &&&&&&
Kati super że u Was wszystko ok. Wszystkiego dobrego dla małej
Ssabrina fajne że nocka ok. u nas zero pobudek mała spała od 20.00-6.05, miłego dnia:tak:

my jak już pisałam byliśmy na grobach pojechaliśmy przed 9.00, kwiatki postawione zdobią grobowiec, znicze zapalone :tak: mała ma drzemkę, czekamy na brata m ma przyjechać z żoną w sumie oni co roku przjżdzają na groby w sumie to mama i babcia najbliższe osoby zrobiłam z tej okazji wczoraj strogonow, kupiłam kołacz serowo-makowy dziś nasmażyłam jeszcze naleśników z serem do dziś miał termin do spożycia szkoda było by się skwasił:tak:

Życzę spokojnego odwiedzania grobów najbliższych obyście nie utknęli w żadnych korkach:tak:

Dzisiejszym Roczniakom życzę Wszystkiego dobrego, uśmiechu na twarzy i dużo zdrówka
:tak:
images

mirelka i ja sie zaraz biore za nalesniki :tak: ale z powidlami :tak: Dzis siedzimy w domu sami z chlopakiami - z katarem. Maz pojechal na cmenatarze i wrocic ma wieczorem wiec obiad szykuje na zyczenie macka :tak: a on zawsze nalesniki chce :-D

Sandrusiu i Jacusiu wszystkiego co najlepsze na ten roczek!!!

Kati fajnie, ze do nas zajzałaś. Wszystkiego najlepszego dla Klaudusi! Fajnie, ze mała sie tak dobrze rozwija:-) Wow 10 zębów:szok: U nas dopiero szósty w natarciu;-)

Ssabrina ale fajnie Ci juz Sami smiga:-)

Katerinka fajnie, że tak dobrze Ci poszło odstawianie od piersi. No i malutka taka dzielna i współpracująca. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte!

mery-beth to w takim razie kciuki zaciśniete!

nimfii oj bidulki, jednak i Was złapało. Trzymaj sie dzielnie! Najgorsze to jak i dzieci chore i Ty, bo nawet sobie nie wypoczniesz. Trzymam kciuki zeby szybko was choróbsko opusciło.

A my mielismy sie po południu wybrać z Natalka na spacer na cmentarz, ale leje od rana:-( Jak sie nie rozpogodzi to chyba małą zostawimy i sami sie przejedziemy szybciutko.

margana ja sie jeszcze na tyle dobrze czuje ze jestem w stanie funkcjonowac ;) Dreszcze mnie przechodza i ten katar, ale faszeruje sie czym moge zeby sie wzmocnic... Z chlopakami gorzej bo katar ich wkurza na maxa. zachowuja sie jakby chcieli sobie nosy pourywac :sorry:
Od dwojki przeziembionych dzieci w domu gorsze jest juz chyba tylko... jak do tego zachoruje i mąz :eek: wtedy ani spania w nocy nie mam już zupelnie, ani w dzien odpoczynku, ani tez pomocy :eek:
Na razie wirus wygrywa 3 : 1 bo trójka nas juz polegla, a jeden (mąż) jeszcze sie trzyma, jak zwykle zreszta on ma silny organizm.

reklama
nimfii az Ci wspolczuje oby maz wytrzymal i nie dal sie chorobie co bys miala jakiegos pomocnika,moze rodzice mogliby Ci troszke pomoc zebys mogla sie wygrzac i odpoczac? zdrowka zycze kochana kurujcie sie bo teraz jest taki zdradziecki czas i choroby strasznie atakuja.
Margana no to mama nadzieje ze sie rozpogodzi u was i uda sie wam w trojke polazic po cmentarzach ;-)
mirelka ​milego dnia kochana ale smakoloki szykujesz az slinka pocieka ;-)

Wstawilam filmik z moim chodzacym krasnalem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry