Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

Hej...
Angun, dzięki, że chociaż Ty mnie zauważyłaś :-D
No nic, trzymajcie się, ja się odezwę, jak zakończę swoje sprawy, a jedna się skończy zacznie następna...
Zdrówka dla dzieciaków i dla Was.

reklama
100latek kolejnym roczniakom :tak:

Dla Lenki (AniaSm) oraz Tosi (kachutki):-D

Ostatnio także urodziny miala Ala (Marta_Ka_82)... Zauwazone na FB ;-)
Pozdrawiamy!

Hello
nimffi
to twój Kubulek jakoś delikatnie te 3-dniówkę przychodzi ;-)sąsiadka mi ostatnio mówiła że jej wnuczka miała już kilka razy ale czy to możliwe?!:szok:
filipkowa moja jak miała trzydniówkę miała prawie 39 ale byłam w strachu cała mokra.Super że tata angażuje się do usypiania ;-)
maggipka Brawo dla Amelki to teraz będzie latać...;-)
potworek wracaj wracaj -musowo ;-)Wszystkiego dobrego

U nas chyba szczepienia dziś nie bedzie mała ma jakby katar i coś w nosie chrącha...wczoraj ciekło z jednej dziurki dziś i chyba z drugiej:baffled: Martyna wczoraj 2 drzemki nie miała i zasneła o 20.30 i masakra wstała o 5.30 :szok: ehhh ile godzin wasze bobiki śpią w nocy? moja max 9h i styka oczy jak 5zł koza mała ;-)
Moja mamśka ma do mnie przyjechać i pójdziemy na 12 do pediatry pierwszy raz idziemy bez taty...od urodzenia tata nam wszędzie towarzyszył u pediatry,ortopedy,okuslity i na morfologi no może raz nie był jak to szpitala musiałam jechać jak miała 12dni co mi się zakrztusiła i pogotowie wzywałam a tata był w pracy...Mała śpi od 8 i w sumie dobrze bo potem chciałaby spać o 11 a mysimy po 11 wychodzić a tak bedzie wyspana i pewnie będzie potem 2 drzemka .
Miłego dnia

Buziaki dla kolejnych naszych roczniaczków :-) dużo zdrówka ;-)

Ostatnia edycja:
ankusch niby trzydniowke ma sie tylko raz ale juz nic mnie nie zdziwi ;-) jak uslyszalam ze roczne dziecko ma półpasiec, albo inne choruje na odre mimo ze bylo zaszczepione :eek: to juz mnie nie zdziwi nawet wirus trzydnowki atakujacy kilka razy ;-)

Kuba to mały śpioch.. On spi 2-3 razy dziennie a zwlaszcza teraz jak jest chory. Jesli ma dwie drzemki to dłuższe np 1,5-2h. a jak ma 3 drzemki to krotsze po 45min.
A w nocy to zazwyczaj idzie spac przed 21 a teraz wstaje ok 7. z tym ze w nocy budzi sie czesto - no ale to wszystko an okres choroby zobaczymy jak z tym bedzie jak juz wyzdrowieje.

a czy ktos korzysta albo mial doswiadczenie z mazakami albo kredkami do kapieli? Bo zastanawiam sie ktore byloby bardziej praktycznie?

http://allegro.pl/studio-aqua-kredki-do-rysowania-w-kapieli-10szt-i2753726638.html

http://allegro.pl/markery-mazaki-do-kapieli-wanny-ciala-6-kol-tychy-i2770775968.html

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja znowu tylko na moment, Frankowi cieknie katar hektolitrami i miał w nocy prawie 3 godziny przerwy w spaniu, jak na złość akurat jak ja byłam po ćwiczeniach padnięta (wracam przed 11 do domu a on się obudził o 1:20:eek:). Z mamą lepiej w końcu wstała z łóżka i powoli stara się wracać "do życia" oczywiście na razie jest trochę ograniczona, szczególnie, że dużo chłonki jej ciągle spływa i ciągle boli, ale już nie leży.

Mikado bardzo mi przykro!

Dzień dybry lachony!

WSzystkiego najlepszego dla kolejnych rocznych bobików!! 100 lat!

Cocca- kurka blada! Bidulek :( Super, że mama ma się lepiej, czy u Was też takie piękne dziś słoneczko - jeśli tak to z pewnością świeci dla mamy :tak:

potworek - będzie dobrzei u mnie powoli coś zaczyna się klarować, może w końcu będę mieć tylko bierzące problemy a nie ten cały syf od maja! Trzymam kciuki, co by tylko już lepiej u Was było!

mirelk o - ten Recaro macie do ilu kg?? Ja też ciągle z POliszonem, jak jej nie ma, to normalnie ajk bez ręki - muszę wyskakiwać bez Niej, ale dzwoniła wczoraj kumpela i w sb może wyruszymy na miasto!!!! Ja co ostatni raz chyba z 3 lata temu!:cool2:

Filipkowa mama
- mam podobnie, z tym, że latam po sklepie jak opętana, jakbym co najmniej noworodka w domu miała i za chwlię miał domagać się cycka! Brawo dla tatusia! Nadają z córą na tych samych falach, On mówi, że pora spania, Zuzia wie , że trzeba iść spać :)

maggipko
- graty dla Amelki! Polcia wczoraj też się rozkręcała, wstaje gdzie popadnie, nie podpierając się niczym i idzie, tak śmiesznie jak taśtusia ;) No i udało się Jej wyjść z pokoju, zrobić zakręt i wejść na przedpokój - razem z 3 metry będzie :D Powiedz mi macie Tobi 9-18? Ile kosztował??

nimfii - super te mazaki, nie miałam jednak nigdy styczności , ale mi się mega podobają - napiszę do Mikołaja ;) Jak Wasz domowy szpital, jak się czujecie??

Pola śpi od 9:45, wcześneij odkurzyłam, ugotowałąm jej teraz łososia , do tego marchewka i ziemnaiki, nie wiem jak zje, bo ostatni znowu nie ma apetytu:/ Dla ans ziemniaki, saltka, z paryki, kapuchy pekinskiej , cebuli i pomidorow , i musze jak mloda wstanie zrobic polediwczke, tzn ubić sol pieprz i na maselko. U nas cudna pogoda, slonce i czyste niebo, tylk ochlodno jest - jak tylk oPola wstanie wyruszamy w teren i drobne zakupy.

buziaki , milego dnia!

cocca biedulki jestescie tez zdrowiejcie ;-)

gola
a ja wlasnie chciala zakupic chlopakom takie do kapieli - wszyscy zachwalaja te mazaki creyola... a sie zastanawiam czy jest jakas roznica jak sie bierze kredki -co jest bardziej wydajne na przyklad ;-)

Za mna ciezka noc... glowa mnie bolala i bylo mu doszno... A tu jeszcze raz wielkie dzieki dla angun za polecenie Argol :-) Cuda dziala lepiej niz tabletki przeciwbolowe - nacieralam sobie nic czolo i skronie i bol glowy odchodzil na kilka godzin i moglam spac naprawde spokojnie :tak:
Dzieciom zostal kaszel ale jest juz calkiem dobrze. Mąż jak to facet - chyba troszke naciąga to ze az tak zle sie czuje :confused2: do pracy chodzi ale w domu nie ma sily na nic :sorry: ale i jego powoli opuszcza wirus brzuszkowy :tak:

kuplam dzis na allegro kubie kule hule vtech w jezyku polskim ;) dostanie od mikolaja ;) duzo dobrego o niej slyszalam chyba nawet tu na forum

zamowilam wlasnie spodnie dla kubusia i polecam ;)
http://allegro.pl/primark-spodnie-dresowe-early-days-80-cm-12-18-m-i2791484102.html

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:):tak:

U nas pięknie słonecznie, aż chce się żyć!!!!!, nocka przespana od 19.45-7.20. jestem mega wyspana oby dziś też taka była :tak: mała tnie komara, ja co nieco posprzątałam i jest git:tak:

:tak:
Dzisiejszym solenizantom Roczkowym Wszystkiego dobrego:)

Gola no to udanego wyjścia kochana życzę w sobotę, poszalejcie ile się da, u mnie to samo jak jestem gdzieś bez małej na zakupach to latam jak opętana po sklepach nie umiem się zrelaksować wszystko szybo aby tylko jak najszybciej być w domu przy małej uf ale muszę wrzucić na luz
fotelik mamy ten od 9-36kg :tak:
Ankusch Miłego dnia z mamą ale szczęściara z Ciebie:tak:, powodzenia u lekarza, zdrówka dla małej Martynki:tak:
Cocca super że mama nabiera siły oby do przodu mimo wszystko z uśmiechem na twarzy. Dla Franka zdrówka życzę,:tak:
Maggipka Gratulacje dla Amelki :tak:
Nimffi nie mamy tych mazaków jak dla mnie zbędna rzecz, dla mnie kąpiel ma być kąpielą a nie zabawą w malowanie mazakami nie powie kaczuszka w pianie mile widziana :) Fajnie spodnie i jak cena atrakcyjna, ja szczerze nie mam dla Liwii żadnych spodni dresowych po domu śmiga w getrach, legginsach:)
Onanana co tam u Was, chyba dużo pracy co? Miłego :)
Mary również życzę Miłego Dnia, szkoda że tak króciutko, trzymaj się dzielnie:)

Ja czekam na siostra ma wpaść pokupiła mi parę pierdółek z IKEA i będziemy się rozliczać buuu znów kasa ucieknie z portfela:szok: mój m to już mówi że mam jopla na punkcie IKEI

Miłego dnia:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry