Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja od rana zdążyłam już obiad ugotować, pranie zrobić i wywiesić, podłogi zmyć, teraz siedzę jem naleśnika z serem i piję kawkę
nocka przespana ok. ale ok.5.00 zbudziła się z płaczem zabrałam ją do nas i pospaliśmy do 7.40
Zupka wygląda na smaczną mi się nie udało kupić dyni sezon dyniowy pomalutku się kończy miałam jechać w sobotę do warzywniaka pani obiecała jeszcze przywieźć z giełdy ale jakoś mi się nie chciało jechać

ale kupiłam prawie co chciałam tylko jednej rzeczy zapomniałam a listę co chwilę sprawdzałam czy wszystko mam ale najważniesze łóżeczko nowe kupione ( teraz mamy pożyczone od siostry i musimy oddać w styczniu siostra rodzi) kupiłam jeszcze komodę do pokoju Liwia ale co m wynosząc z auta karton z komodą upuścił na płytki i pękła góra od półki ubił róg ależ byłam wściekła muszę coś kupić jakieś okucie ozdobne i to zamaskować ( mówię do m że Bóg nas ukarał bo zamiast do kościoła to my na zakupy
i wiele innych rzeczy też sobie pokupiłam na poddasze, świeczniki, świeczki, pudełka, Liwi zabawki z serii MULA, kolejna lista zakupów już zrobiona ech ale nie wiem kiedy pojadę bo m mówi że już nie poprędku
teraz zbieramy na kuchnie, łazienkę, 

sama bym chetnie po Ikei pobuszowala
ale z dwojka chlopakow to nie za bardzo
Pamietam ja pojechalismy tam z dwuletnim mackiem "na chwile" a wyszlismy p[o 3h bo dziecko już wkurzone na maxa i senne 
Po kilku godzinach mu to calkiem mija - i tak codziennie 

), ale to jest autentyczna lalka wygladająca jak żywe niemowle.
**Lalka jak prawdziwe niemowlę**Reborn (2801303446) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.