Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no raczej sie nie da wyczuc puslu bo dziecko sie pod powlokami znajduje. Ruchy tak ale pulsu nie, pulsujemy my, co widac dokladnie jak sie lezy, bo pulsuje nam ukrwiona macicaJa w ogóle nie wiedziałam, że można wyczuć serduszko maleństwaJesteś ogromną szczęściarą, że Ci się to udaje!
tak mam to samoI jeszcze chcialas Was zapytac dziewczyny czy wy czujecie juz dotykajac ręką brzuch coś w stylu małego guzka, czy napina wam sie brzuch od ruchow dziecka?
Bo ja wlasnie zauwaylam dwa dni temu ze czujac ruchy towarzysza temu wlasnie te odruchy. Moge tylko podejrzewa ze to glowka dziecka naciskajaca wlasnie na te sciane macicy. Supersłodkie!
Pamietam ze w pierwszej ciąży dużo poźniej zaczelam wyczuwac dzidzie pod brzuszkiem.
no test potrojny sie robi po 15 tygodniu ciazy jesli na USG wyszly nieprawidlowosci. Polega to podobnie jak w PAPPA, na pobraniu krwi i wywiadzie jakims obszernym plus USG. No ale to raczej jakby cos na USG bylo nie tak. Mi gin mowil ze jesli teraz, czyli wczoraj, byloby cos nie tak to wowczas robilibysmy test potrojny ale wszystko bylo ok wiec nie bylo potrzebyNo to my już po wizycie... dziś USG nie było (bo było tydzień temu...) ale zbadał nas lekarz i powiedział, że wszystko jest fajnie...
Powiedzcie mi proszę... (jeśli coś minęłam to przepraszam...) robiłyście już albo macie zamiar robić "test potrójny" i jaki ew. to jest u Was koszt??