Emy
Fanka BB :)
Przynajmniej jestes na 0, ja na -5, ale nikt mnie nie opieprzał, ginek powiedział, że mam się nie martwić, spadek wagi do tego czasu jest dopuszczalny, powiedział, że teraz powinnam zacząc przybierac, kazał jesc często, 6 razy dziennie.Ja dziś jestem na nogach od 4 rano)) Pojechałam do lekarza ednokrynologa (leczę się na niedoczynność tarczycy), odebrałam wyniki co się okazuje, że sporo mi się pogorszyły. Co się jeszcze okazało schudłam 2 kg czyli od początku ciąży jestem na zero. Dostałam opieprz, że za mało jem mimo, że jem dużo i szczerze mówiąc ostatnio ciągle po jedzeniu na wymioty mnie zbiera więc czasem mnie to dobija... Ale zobaczymy jak będą wyglądały za miesiąc moje badanka i co na to gin.
Mam nadzieję, że da się tę tarczycę unormować, nie wiem czy to też można leczyć tak samo w ciąży. W każdym razie trzymam kciuki
Własnie nie miałam nigdy mięsniaków, a ten sie podobno ujawnił z ciążą i razem z ciążą ma sobie rosnąć i ma bolećOj biedna jesteś. A wiedziałaś o mięśniaku przed ciążą. Ja też miałam - małego 3 cm i na razie cisza.
Nie jest wielki to chociaż dobrze, ze dziecku nie zagraża, bo oczywiscie wygooglowałam co się tylko da i naczytałam się że wielkie mięsniaki mogą byc kłopotliweAneczka, ty nic nie wertuj, bo urodzisz zanim to wszystko przeczytaszWitam wszystkie listopadowe mamy,
muszę przewertować wątek listopadowy żeby się do Was dołączyć bo ja nie w temacie.
pozdrawiam![]()
mamy wątek, na którym się przedstawiałyśmy https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2011-f405/kilka-slow-o-sobie-49636/. Tam moze dowiesz się czegos więcej o nas, a reszta tematów wyjdzie w praniu, bo wiesz my tu co dzien to inny temat ;-)
produkujecie niesamowita ilosc postow
Ja mam troche rozstepow na piersiach ale to nie z powodu tej ciazy ale mam nadzieje ze mi sie wiecej nie pojawi rozstepow na nich,no i staram sie je pielegnowac raz dziennie,smarowac kremem do piersi albo oliwka