u mnie też się pojawia problem ze spaniem, uwielbiam na brzuchu ale z wiadomych przyczyn odpada.na wznak nie umiem bo mnie od razu kręgosłup boli, ostatnio jak mi się tak na godzinke przysnęło to myślałam że się do łóżka przykleiłam, zostaje na boki, a i z tym jest problem, bo na lewym mało co śpie, bo mnie nie wygodnie, bo wydaje mi się że dzidzia jest bardziej tam usytuowana i taki jakiś ucisk czuje, a ileż to można spać na jednym boku,ehh ale dla maleństwa wszystko
w Nas w łózku poducha rogal juz by sie nie zmiescila, bo zajmujemy sporo miejsca ;-) a jak bylam w ciazy z Mackiem to pod koniec ciąży ledwo sie miescilismy na wersalce z meżem 
Nie jest wielki to chociaż dobrze, ze dziecku nie zagraża, bo oczywiscie wygooglowałam co się tylko da i naczytałam się że wielkie mięsniaki mogą byc kłopotliwe

Ja mam troche rozstepow na piersiach ale to nie z powodu tej ciazy ale mam nadzieje ze mi sie wiecej nie pojawi rozstepow na nich,no i staram sie je pielegnowac raz dziennie,smarowac kremem do piersi albo oliwka