nimfii
nadzieja umiera ostatnia
niuniunia spokojnie, odpoczywaj sobie abyscie czuli sie jak najlepiej
Badania krwi powtorz, bo z nimi nigdy nie wiadomo a lepiej znac swoje Rh, bo to istotne w przypadku konfliktu serologicznego. Ja mam Rh ujemne i dlatego mam robione w ciazy 2 razy badanie odczynu Coombsa z krwi. ono stwierdza czy sa jakies przeciwciala w organizmie kobiety ktore moglyby zagrazac dziecku majace grupe krwi Rh plus.
Odczyn Coombsa - WIEM, darmowa encyklopedia
W linku w skrocie conieco o tym.
winki moze popatrz w aptekach internetowych? Tam nieraz z wyslka taniej by ci wyszlo za te tabletki ;-) Ja kupilam przez internet za 38zl wlasnie Maturelle ale odbieralam osobiscie w aptece.
Spis Powszechny Ludnosci
Spisy Powszechne - Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań - Powszechny Spis Rolny
Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań 2011
A i przyznam szczerze ze ja nie przeczytalam tego artykulu wyzej opisanego. Jestem zbyt wrazliwa na to aby czytac o tragediach. Rycze z byle powodu i stresuje sie na maxa wiec wole sobie oszczedzic
No i wspomnienia po porodzie Macka mam tez nienajlepsze wiec wole nie wracac do przykrych tematow.
Tym razem nastawiem sie tylko pozytywnie!
Badania krwi powtorz, bo z nimi nigdy nie wiadomo a lepiej znac swoje Rh, bo to istotne w przypadku konfliktu serologicznego. Ja mam Rh ujemne i dlatego mam robione w ciazy 2 razy badanie odczynu Coombsa z krwi. ono stwierdza czy sa jakies przeciwciala w organizmie kobiety ktore moglyby zagrazac dziecku majace grupe krwi Rh plus. Odczyn Coombsa - WIEM, darmowa encyklopedia
W linku w skrocie conieco o tym.

winki moze popatrz w aptekach internetowych? Tam nieraz z wyslka taniej by ci wyszlo za te tabletki ;-) Ja kupilam przez internet za 38zl wlasnie Maturelle ale odbieralam osobiscie w aptece.
Spis Powszechny Ludnosci
Spisy Powszechne - Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań - Powszechny Spis Rolny
Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań 2011
A i przyznam szczerze ze ja nie przeczytalam tego artykulu wyzej opisanego. Jestem zbyt wrazliwa na to aby czytac o tragediach. Rycze z byle powodu i stresuje sie na maxa wiec wole sobie oszczedzic
No i wspomnienia po porodzie Macka mam tez nienajlepsze wiec wole nie wracac do przykrych tematow.
Tym razem nastawiem sie tylko pozytywnie!
Jest caluśki wysypany bąbel na bąblu,a do tego gorączkuje:-( Widze też ,że zaczyna go to wszystko swędzieć. Boże niech to już mu przejdzie,bo sie biedny męczy.Mam nadzieję,ze do poniedziałku się tego pozbędziemy,bo już nie ma kto z nim zostać w domu.Ja od wczoraj w pracy i nie mogę iść na zwolnienie.Teraz 3 dni m jest z nim,a w piątek teściowa,a później to nie wiem co zrobimy:-(

Nie martw się, najważniejsze, że dzidzi zdrowe i pięknie rośnie