reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

ah te chłopy, ja nie powiem mój mi bardzo pomaga w domu w obowiązkach, nawet jak nie byłam w ciąży. od sprzątania aż po gotowanie (nie które rzeczy lepiej przyrządza) ale są takie dni że nawet głupotą potrafi wyprowadzić z równowagi, gdzie mnie jest bardzo ciężko wyprowadzić, pewnie te hormony.

mój mąż teraz mebelki przerabia, no bo skąd wziąć teraz kasę na nowe meble, skoro dla bąbla oszczędzamy. a te i tak nam się znudziły i nie są praktyczne bo gdzie my maluszkowi ciuszki schowamy.więc się bawi:)

co do krwotoku to ja ten temat nic nie wiem, ale u mnie jak wycieram nosa to potrafi się pojawić krew, ale nic poważniejszego:) dziąsła też są bardziej podatne na krwawienie, ale jest to spowodowane stanem zapalnym tak mi mówił dentysta , bo teraz ząbki robiłam, w ciąży po prostu trzeba bardziej dbać o jamę ustną, i szczoteczka miękka mi bardzo pomogła. i to nie prawda, że dzieciaczki nam ząbki psują, jak nie będziemy dbały to tak będziemy miały:)
idę obiadek szykować

Ostatnia edycja:
reklama
pepsi- ja też trochę zołza dla mojego jestem, czasem aż załuje, że tak na niego na krzycze, ale człowieka nie raz nerwy biorą, bo chłopy inaczej myślą.

Witam dziewczynki :)

U nas dziś pogoda barowa :(
Nic się nie dzieje. I dobrze :)

Hej dziewczyny, ja tylko na moment wpadam bo lecę z rana do Sokołowa Podlaskiego i Warszawy więc przed nami dłuuuuga droga. Jak będzie net to napiszę skądś, a jak nie to do wtorku ;)
Miłego weekendu, dbajcie o siebie i maluchy :)

Udanego wyjazdu życzę :) Baw się dobrze :)

Dziewczyny mam pytanie czy ma któraś co dzień krwotoki z nosa? Ja mam je już codzień, wkurzam się. Dziś dostałam tak silnego, że lało mi się po rękach, na podłodze wszędzie była krew, a teraz choodzę jak pijana - dosłownie...

Dziś mam wieczorem wizytę u gin. Trzymajcie kciuki;)

Ja krwotoków nie mam, nie pomogę więc.

Co do chłopów....cóż....:-D temat rzeka :)
Ale w sumie ja na swojego też nie mogę narzekać.
Ech, z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej :)

hej babki!
wpadam dzis po plazy... spaliłam ramiona i nos a siedzialam w cieniu:szok:
znajoma przyjechala na urlop ze szwajcarii i będę znikać z forum, bo mamy mnóóóóóóóstwo do obgadania! nie widzialysmy sie jakis czas

Niuniunia niby krwawienie z nosa w II trym normalne, ale jak mocne to zrobilabym sobie badania krwi

Faceci!!!!:-):-):-) temat rzeka, z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej

buziaki brzuchatki!

Helouuuu lasencje:-)

Pogoda u mnie dziś barowa, zimno i całą noc padało. Żyję już jutrzejszą wizytą u mojego gin, życzę wszystkim brzuszkowym koleżankom miłej niedzieli:-D
pozdrawiam-y;)

I ja witam sie po dłuższej nieobecności, wróciłam do domciu wreszcie :)
Zaplanowalismy sobie z mężem dzisiaj wycieczkę z naszą suką do lasu , a tu doopa....całą noc lało, zimno, wieje:no:
Wszystkiego nie nadrobię, ale widziałam , że piszecie o krwawieniach z nosa i dziąseł, właśnie mi się to przytrafia też, co z tym robić?? Po za tym czuję się super, chwilami zapominam, że wogóle w ciąży jestem, oczywiście do momentu, aż dostanę jakiegoś solidnego kopa od mojego dziecięcia, bo lubi bardzo harcować, strasznie to fajne:-D

Na dobry humor z rana:
Giantmicrobes - wielkie mikroby

Hello..i u mnie pogoda łóżkowa całą noc lało..:wściekła/y:wstałam przed 7 poleżałm jeszcze chwilę potem z mężem wstaliśmy on zrobił śniadanko posiedzieliśmy trochę i znowu do wyrka ja już wymiękłam nie chce mi się leżeć on kima :-D
Gola84 samych miłych wiadomości na wizycie..bo pewnie takie będą:-) ja mam 1 też już doczekać się nie mogę;-)
I jak na razie jak co niektóre pisały o krwawieniach z nosa nic takiego nie mam..:-)
Miłego dnia Mamusie

Dzień dobry kochane:-) Rzeczywiście pogoda dziś barowa:-( Ja juz z rana wyprasowałam zalegającą stertę prania i zaraz idę się zbierać bo jedziemy na maraton sklepowy- Obi, castorama, LM i Ikea. Taki plan na dziś:tak: Zobaczymy ile wytrzymam;-) A potem jeszcze chcemy na nowym mieszkaniu fotki zrobić żeby mieć pamiątkę hehe
Życzymy wam wszystkim miłego i spokojnego dzionka:tak:

Czesc dziewczyny, ale z Was ranne ptaszki, ja dopiero co wstalam i sniadanie zjadlam, korzystam poki moge. U mnie jak narazie sucho za oknem ale bardzo pochmurnie wiec tez nie zapowiada sie ciekawy dzien. Ja teraz zamierzam sie zabrac za prasowanie i jeszcze mala prace domowa przynioslam ze soba na weekend, to poki moj T spi po nocce to moze cos porobie.

Onanana udanego polowania w sklepach

Zycze wszystkim udanej niedzieli.

reklama
Witam serdecznie jestem styczniówką 2011, choć moja córeczka zapragnęła przyjść na świat wcześniej i jest z grudnia 2010
laugh2.gif
zapraszam do obejrzenia ciuszków po mojej Kruszynce i zachęcam do zakupu, wszystkie były kupowane nowe i są na prawdę mało zniszczone
wink2.gif
yes2.gif
POLECAM!!!

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Do góry