• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

reklama
Angun super ze wizyta Ci sie udala i ze z dzidzia wszystko w porzadku :-) no a teraz to te nasze dzieciaczki beda rosnac w expresowym tepie :-)
Ja sie juz nie moge doczekac mojego USG w przyszlym tygodniu juz mam :-D a teraz to mi sie to pewnie bedzie ciaglo :tak: A co do spania to w nocy to nie mam problemu ze spaniem ale jak moj A. idzie do pracy po 5 rano to mam problem czasem z ponownym zasnieciem pozniej no i czasem mi sie zdarza ze od 5 juz jestem na nogach i nie wiem co mam ze soba zrobic a na wieczor kolo 7 to juz czuje ze padam z nog i najchetniej bym szla spac :tak: no ale dobrze ze takie dni mi sie zadko zdarzaja :-D

Ja tez kiepsko sypiam, a dziś to już wogóle prawie oka nie zmrużyłam, dopadło mnie jakies straszne przeziębienie, chyba od napojów z lodówki, gardło boli, nos zawalony....
Rano wcześnie wstałam na badania krwi i moczu, bo w środę idę na wizytę, chyba pójdę niebawem spać...

onanana faktycznie Ikea jest okropna, dla dzieciaków to mi sie tam tylko spodobały ostatnio takie fajne zabawki z materiału, różne kawałki łączy się ze sobą na rzepy, np. koszyczek z owocami, robienie kanapek, ale to już dla troche starszych dzieciaczków, tak po za tym to straszny "badziew", kupiłam sobie tylko taką podłużną poduszkę w kolorowe kwatki, i sypiam z nia podkładając pod nogę, fajna jest :) Pamiętam jak wykańczałam mieszkanie jakieś 3 lata temu, chodziłam po sklepach, oglądałam i wybierałam na żywo, a potem kupowałam wszystko w sklepach internetowych, obsługa i transport był bardzo sprawny, a zaoszczędziłam na tym ładnych parę tysięcy, polecam, kupowałam tak płytki do całego mieszkania i AGD

Witam po weekendzie :-)

podczytalam to co pisalyscie, jednak nie bede komentowac (choc chcialam) bo nie mam czasu. ledwo co skonczylam sprzatac i rozpakowwac rzeczy, a za pol godziny moze przyjsc fachowiec do naprawy pralki i tez nici z odpoczynku :dry:

Weekend na wsi mielismy straszny. Dawno tak sie nie zmeczylam - jeszcze mnie nogi bola :-p A to za sprawa tego ze rodzina w sobie wymyslila sobie remont w kuchni a wiec ja musialam latac za Mackiem co chwila aby go pilnowac. Wczoraj znow pogoda taka ze tylko siedzenie w domu nam zostawalo. Jeszcze na nieszczescie mojemu dziadkowi ktos przebil 2 opony w aucie :wściekła/y: Jakis pijany sasiad.... A wiec oja maz dzis pojechac znow na wies aby im zawiesc brakujace opony na wymiane.

Strasznie zle znosze jazde samochodem. W piatek jeszcze jakos dala rade jechac te 2,5h natomiast wczoraj z powrotem myslalam ze zejde na tamtem świat :szok: Nie dalam rady rozmawiac, ani nawet sie zdrzemnac. Caly czas bylo mi niedobrze, glowa mnie bolala. Bylam tak oslabiona ze nawet nie chciala wysiasc z auta z obawy ze padne na ziemie. A tuz pod blokiem jak mielismy wysiadac zaliczylam pawia :zawstydzona/y: i dopiero wtedy poczulam sie lepiej.

Ech nie wiem czy szybko wybiore sie znow w podroz. W ciazy z Mackiem czulam sie duzo lepiej, a teraz mecza mnie dusznosci i goraco. Jest mi zle na polu, wole siedziec w domu :-(

nasz wyje przeraźliwie...żeby informować rodziców, ale też żeby wybudzić dziecko. Kupowaliśmy przez internet, ale nazwę podam wieczorem, jak mąż przyjdzie z pracy, bo czujnik leży na górze w szafie i nie dam rady go ściągnąć, a po drabince teraz boję się wspinać.

Mnie ostatnio dopadł taki ból promieniujący do obu pachwin, a właściwie do warg sromowych (sorry za dosłowność)

Gratuluję udanej wizyty...fajnie się na patrzy na nasze "kurczaki" :) coraz słodsze są :)

Mnie ostatnio bolało punktowo przy pępku - nie wiem od czego to, ale jak się położyłam było lepiej, a wizyta dopiero 30. Ech, to czekanie :(

Strasznie zle znosze jazde samochodem.

Ja tek miałam w pierwszym trymestrze...wiem jaki to koszmar. Ale teraz przeszło jak ręką odjął. Może to tylko chwilowe.

U nas dziś zimno :( i deszcz wisi w powietrzu. Zapowiada się dzień spędzony w domu :(

nimfii wspolczuje Ci weekendu,mialas wypoczywac a tutaj jeszcze sie wiecej urobilas i ubiegalas:tak: a z ta jazda samochodem tez Ci wspolczuje,Ja na szczescie dobrze znosze jazde samochodem czy autobusem nie mam zadnych problemow :tak:
Ja wlasnie objadlam sie barszczykiem dziewczyny :-D A na drugie planuje rybke z ziemniaczkami :tak:
A u mnie juz sloneczko chowa sie za chmurkami i zaczyna byc duszno wiec cos czuje ze moze popada popoludniu u mnie :tak: A mogloby bo jak ma byc tak duszno w nocy to ja nie wyrobie:oo2:

Agutek79 - spokojnie :) nigdzie go sama nie zdejmuj, a wiem, że jest też taki, że oprócz dzwięku ma wibracje które jakby uruchamiają serduszko maleństwa jakby masaż robią.

Nimfii- to teraz musisz odpocząć sobie :)

Angun ciesze sie ze wizyta sie udała..
Gola czekamy na wiesci z wizyty..

Mam do Was pytanie czy pije ktoras z WAS tran jesli tak to jaki? Bo ja kupiłam Mollera tylko tam jest witamina A i nie wiem czy tylko małemu nie zaszkodze..

Kochane kobity moje - dziękuję za wszystkie kciuki, z moim dzidziem wszystko ok, opisałam w odpowiednim wątku i dodałam foty. A brzuszek czuję nadal:/ ale to nie "od ciąży" , muszę legnąć, bom padnięta... Buziaki, dobrze, że jesteście :*:*

reklama
Boże, co za pogoda, co chwile pada, masakra... Przez moje buszowanie na forum, pisanie z Wami dziewczyny oraz zakupy na Allegro musiałam zwiększyć limit netu, bo mulić mi dziś zaczął strasznie. To już jakieś uzależnienie chyba :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry