I
inna_a
Gość
ja też mam problemy ze snem, bolą mnie plecy strasznie i w nocy często się obracam z boku na bok męczy mnie to jak nie wiem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a teraz to mi sie to pewnie bedzie ciaglo
A co do spania to w nocy to nie mam problemu ze spaniem ale jak moj A. idzie do pracy po 5 rano to mam problem czasem z ponownym zasnieciem pozniej no i czasem mi sie zdarza ze od 5 juz jestem na nogach i nie wiem co mam ze soba zrobic a na wieczor kolo 7 to juz czuje ze padam z nog i najchetniej bym szla spac
no ale dobrze ze takie dni mi sie zadko zdarzaja 

A to za sprawa tego ze rodzina w sobie wymyslila sobie remont w kuchni a wiec ja musialam latac za Mackiem co chwila aby go pilnowac. Wczoraj znow pogoda taka ze tylko siedzenie w domu nam zostawalo. Jeszcze na nieszczescie mojemu dziadkowi ktos przebil 2 opony w aucie
Jakis pijany sasiad.... A wiec oja maz dzis pojechac znow na wies aby im zawiesc brakujace opony na wymiane.
Nie dalam rady rozmawiac, ani nawet sie zdrzemnac. Caly czas bylo mi niedobrze, glowa mnie bolala. Bylam tak oslabiona ze nawet nie chciala wysiasc z auta z obawy ze padne na ziemie. A tuz pod blokiem jak mielismy wysiadac zaliczylam pawia
i dopiero wtedy poczulam sie lepiej. nasz wyje przeraźliwie...żeby informować rodziców, ale też żeby wybudzić dziecko. Kupowaliśmy przez internet, ale nazwę podam wieczorem, jak mąż przyjdzie z pracy, bo czujnik leży na górze w szafie i nie dam rady go ściągnąć, a po drabince teraz boję się wspinać.
Mnie ostatnio dopadł taki ból promieniujący do obu pachwin, a właściwie do warg sromowych (sorry za dosłowność)
Gratuluję udanej wizyty...fajnie się na patrzy na nasze "kurczaki"coraz słodsze są
Mnie ostatnio bolało punktowo przy pępku - nie wiem od czego to, ale jak się położyłam było lepiej, a wizyta dopiero 30. Ech, to czekanie
Strasznie zle znosze jazde samochodem.
Ja tek miałam w pierwszym trymestrze...wiem jaki to koszmar. Ale teraz przeszło jak ręką odjął. Może to tylko chwilowe.
U nas dziś zimnoi deszcz wisi w powietrzu. Zapowiada się dzień spędzony w domu
![]()
a z ta jazda samochodem tez Ci wspolczuje,Ja na szczescie dobrze znosze jazde samochodem czy autobusem nie mam zadnych problemow 
A na drugie planuje rybke z ziemniaczkami
A mogloby bo jak ma byc tak duszno w nocy to ja nie wyrobie