mary-beth gratuluję córeczki
Winki- nie martw się jeszcze poczujesz ruchy i będzie cię tak bił, że jeszcze będziesz stękać ze mną

jeszcze masz czas nie które kobiety odczuwają dopiero w 22 tyg ciąży, a kobiety które mają problem z łożyskiem nawet później i w dodatku tylko leciutkie czytałam właśnie.
Także będzie dobrze, a ciesz się , że nie wyglądasz jak każda kobieta w ciąży chociaż nie będziesz wyglądać jak słonica, bo ja już zaczynam, a jak ci brzuszek urośnie to będziesz zgrabniutka mamcia z brzuszkiem
A co do teściów ja tam nic nie mam mieszkają w osobnym domu, ale nie daleko nas, czasem mnie denerwuje za bardzo ciekawość teściowej, ona jest dobra tylko aż do przesady no i strasznie ciągle narzeka choruje na to na tamto mówi,że kasy nie ma a ciągle fajury pali w dzień w dzień, nie ma żadnego kredytu ani nic , a co ja mam powiedzieć kupe długu i jeszcze dziecko w drodze, kiedyś gotowałam obiady i im często nosiłam, ale skończyło się, bo trzeba oszczędzać w końcu zupe nie niosłam tylko codzień mięso,a na koniec miesiąca pusta lodówka

no i boje się co to będzie jak dziecko przyjdzie ona już powiedziała, że będzie mi dziecko co dzień przychodzić przez miesiąc kąpać, bo siły nie będę mieć( nie ma szans)!
No i te jej przesądy zwariować można...