Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No nie pośpi, no

Na szczęście wszystko się dobrze skonczyło
.
Ja szczerze mówiąc nawet chciałabym mieć taką możlwość o ile ten żel działaby tak samo jak znieczulenie,ale w sumie nie wydaje mi się aby tak dobrze znieczulał. U nas w szpitalu znieczulenie kosztowało 400 albo 500 zł już teraz dokładnie nie wiem,ale przez to,ze niby pobieranie opłat jest nielegalne,to całkowicie wycofali podawanie znieczulenia tłumacząc się brakiem personelu
I mimo tego,że jak dla mnie jest to chore takie pobieranie opłat,bo w niektórych województwach można za darmo,nie wspominając o innych państwach
to i tak chciałabym mieć mozliwość znieczulenia chociażby za kasę. Ja w UK miałam i teraz też bym chciała-inaczej sobie nie wyobrażam,chyba,ze pójdzie szybko i sprawnie,a nie tak jak ostatnio 18 godzin.

Teraz mysle troszke inaczej.... Polarowy pajacyk na jakiegos bodziaka, na to kombinezon i zrezygnowac z kocyka, tylko juz sama gondolke zasunac. No bo te polarowe pajacyli sa cieplejsze niz te welurowe jakie mialam. 
Dodatkowo pieluchy tetrowe oraz bawelniane koszulki pralam na wysokich temperaturach zeby sie porzadniej wypraly. Pieluszki tetrowe i flanelowe podkladalam na przewijak do przewijania i zawsze na nich jakas kupa sie znalazla wiec wolalam sie tego pozbyc skutecznie
No i na bodziakach tez czesto jakas kupka czy siku zostawalo wiec jak dla mnie tych zarazkow trzeba sie pozbyc ;-)