• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

Hej dziewczyny, ja nie mam czasu ostatnio na BB bo mój A. ma 9 dniowy urlop i trzaska magisterkę, oczywiście przy kompie, tak więc ja chwilowo muszę mu to udostępnić ;)
Mam nadzieję, że u wszystkich brzuchatek wszystko dobrze, będę wpadać w miarę możliwości ale możliwe, że będzie to dopiero za tydzień. Z tego urlopu tyle dobrze, że na działkę jedziemy w piątek na 3 dni i wypoczniemy sobie trochę. Kupiliśmy frisbee i sobie rzucamy jak dzieci, 12zł a cieszy, najlepsze wydane pieniądze tego lata :P A na działce dużo trawy, jeziorko (i komary, hehe) jedyna uciecha w te letnie miesiące, oby pogoda dopisała :)

No, mam nadzieję, że uda mi się wpaść niedługo, trzymajcie się cieplutko :*

reklama
Gola - cieszę się, że jesteś zadowolona z zakupu, ja sobie aktualnie nie wyobrażam życia bez rogala :)

nimfii
- może przydała by Ci się konsultacja z chirurgiem naczyniowym, bo czekają nas jeszcze 3 miesiące ciąży.

Ssabrinaa - życzę szybkiego powrotu do formy dla męża i świętego spokoju dla Ciebie :)

hej mamuski możecie zdradzic cenę tych rogali z smyka ??ja też sypiam średnio podusia miedzy nogi i jechane do rana :)
bryszka powodzenia z tymi finansami myśl pozytywnie a się uda- ja właśnie sobie wmawiam że placek który robię pierwszy raz mi się uda he he
winki majuska udanych wyjazdów bawcie się dobrze odpoczywajcie i wracajacie całe i zdrowe :))
saabrina zdrówka dla męzulka
ponko spoko jakoś się u nas kula bez sensacji pare sprzeczek z mężami i inne pierdoły a ogólnie oki buźka dla Ciebie odezwij się jak będziesz mogła
a teraz pare słów co u mnie.. weekend przeleciał sobota w pracy po pracy odwiedziłam rodzine i wróciłam póżno do domku niedziela wkońcu usiadłam i wyjaśniłam parę spraw z mężem zobaczymy czy coś rozmowa da czy nadal będzie mnie wkurzał :/ no i przed nocką trzebabyło się wyluzować wiec zaczełam robić placek jak nie wyjdzie to się załamie :) jutro miła perspektywa wolngo od pracy trochę pościemniam no i od 9 zakupy w moim ulubionym ciuchlandzie oczywiście wszystko dla córki dla siebie bym nie wstawała tak z rana hi hi
życzę Wam kochane miłego tygodnia bez stesu przemęczenia i ludzi dostrzegających nasz wyjątkowy stan :))))

Witam mamusie!!!
Ja tez mam problemy ze snem budze sie co chwila a całego snu mam moze 4 godziny:-(
Mam do Was pytanie bo nerwy mam na siebie ze szok cały czas siedze w domu i zapomniałam sie do lekarza umowic:szok:a zwolnienie mam do piatku a wizyte w poniedziałek czy to juz nie jest za pozno moze mi dwa dni wstecz dac? i w poniedziałek to juz inny miesiac... jestem załamana ze jestem taka zakrecona...
Miłego dnia kochane!!

Witajcie kochane:)
agalodz wydaje mi sie, że powinien Ci wystawić bez problemu - takie rzeczy się zdarzają, wiem, że do 3 dni roboczych trzeba dostarczyć L4 do zakładu pracy, także na pewno załatwisz to jak trzeba :)
Ja dziś nawet w miarę spałam, ale generalnie codziennie budzę się między 2-3 na siku i potem ciężko mi usnąć.
W środę mam jechać z rodzicami na wakacje - więc nie będzie mnie - nawet nie wiem dokładnie na ile i gdzie... Bo ciągle się wahałam, Rekowo jakoś tak okolice już Kaszub i do morza jakieś 30-40 km, będę się byczyć i jeść jajecznicę z kurkami bo tam ich ponoć dużo.

Kati82 - rogala kupowałam jakiś czas temu, chyba ok 150 zł płaciłam,nie więcej, może troszkę mniej, ale wart jest każdej ceny :)
Mam też nadzieję, że ciasto się udało :)

agalodz - raczej nie powinno być problemu

Gola - jedź i odpoczywaj, a jajka mocno ścięte jedz :)

U nas pogoda barowa... weekend z mężem i synem to najlepszy sposób na leżenie w łóżku, szybko mi zleciało, ale rozgardiasz zrobili niemały :) Przyjdzie małżonek z pracy to posprząta, a ja postaram się tego nie dostrzegać i spokojnie leżeć dalej :)

Hej dziewczyny :-)
Cos dzisiaj spokojnie z rana na naszym forum :-D Ja ostatnio nie mam problemow ze spaniem tzn mam problem z pobudka poranna bo jak moj A. idzie do pracy po 5 rano to Ja wstaje i szykuje go do pracy i wtedy jeszcze jakas herbatke wypijam i cos przekasze i potem znowu do wyrka no a potem spie do 9-10 i dzisiaj np 10 i nie chcialo mi sie jeszcze wstawac no ale coz musialam wstac bo mialam sprawe do poloznej ktora powinla byc dzisiaj u siebie,jak to oznajmialy ze w kazdy poniedzialek sa u siebie miedzy 9-12 zeby ciezarowki bez umowionej wizyty mogly przychodzic z problemami no to poszlam i pocalowalam klamke bo jej tam dzisiaj nie ma :no: wkurzylam sie z lekksza bo mam mnostwo pytan a kolejna wizyte mam za miesiac ehh i teraz bede musiala probowac dzwonic do jednej z poloznych i postarac sie umowic na jakas wczesniejsza wizyte :tak:
agutek lez,lez i sie balaganem nie przejmuj :-D;-)

agalodz zwolnienie mozna wypisać 3 dni do tyłu i 1 dzień do przodu, więc udało Ci sie załapać;-)Nie bedzie żadnego problemu, lekarz wypisze od soboty:-)

Witam was dziewczyny,
u mnie weekend minal bardzo sympatycznie, w sobote bylismy za wozkiem i juz postanowione, bedzie Maxi Cosi mura 4 tylko musze ja zciagnac z Polski bo tutaj nie maja czterokolowych. Potem pojechalismy na ryby, wiec popoludnie spedzilismy nad jeziorkiem, zrobilismy grila, spotkali sie ze znajomymi i wrocili poznym wieczorem do domu. Wczoraj pogoda juz nie byla taka rewelacyjna ale mimo to wybralismy sie nad ocean na dluugi spacer. Bylo bardzo sympatycznie, wystarczajaco cieplo i na szczescie nie padalo. Tak wiec weekend zaliczam do bardzo udanych.

Dzis juz niestety deszczowo no i powrot do pracy.

Gola zycze udanego wypoczynku.

Agutek balaganem sie nie przejmuj, maz wroci to posprzata :tak:

reklama
Ssabrinaa znam ten bol zajmowania sie chorym - jak mi mąz i Maciek chorowali to byłam wykończona fizycznie, psychicznie i niewyspana :sorry2: Bo co chwile ktoryś coś potrzebował. Dzieckiem to wiadmo ze trzeba sie zajac, bo sam nie rozumie co ma robic, ale "stary" chlop :-p Też jak dziecko :-D Nie wie jakie leki do czego sluza i nawet nie ma siły sobie herbaty zrobic -biedaczek :tak::-)
Za to gdy ja choruje to nie mam żadnej taryfy ulgowej od zajec codziennych :dry: No moze minimalna...

ponko wypoczywajcie na dzialce :tak: Proste zabawki zawsze sa najlepsze ;-)

agutek po konsultacji z lekarzem (ginekologiem i internista) nie widza oni problemu jesli chodzi o te pajaczki :sorry2: A skierowania do chirurga - to moge pomarzyc zapewne.
To chyba jest u nas dziedziczne bo moja mama ma tego strasznie dużo na nogach. Podejrzewam ze i mnie czeka z biegiem lat.
Tak czy inaczej powiem ginowi przy wizycie ze mi sie to pogłebia w ciąży.

Leje u nas strasznie. weekend tez byl nieprzyjemny pod wzgledem pogody. Jakos nie jest ciekawie tego lata - jakby nie bylo sam środek lata i zimno, deszczowo :sorry2:
choc dla mnie to i lepiej jak nie jest duszno :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry