• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2011

Dziewczyny - uśmiałam się przecudnie :-D czytając o tej depilacji. A tyle co z moim B. dziś rano o tym gadałam, że jak tak dalej pójdzie to będę ciężarną gorylicą. No cóż mamuśki - depilacja z lusterkiem nam zostaje. Mnie udało się w zeszlym tygodniu pomalowac sobie paznokcie u stóp a w tym, jak chciałam coś poprawić, to natrafiłam juz na opór brzuśka. Planuję w pazdzierniku kazac zawiezc sie do salonu na pedicure taki porzadny, co by sie do stanu normalnosci doprowadzic a tak to gikmnastyka nas chyba czeka. Dbajmyo siebie mamuski co bysmy boskie byly;) bo za 2 miesice (lub 2 z hakiem) to juz tylko zapatrzone w nasze dzidzie pewnie bedziemy.

reklama
Ja tez sie niezle usmialam z Waszych hasel na temt depilacji ale przyznaje ze staje sie to coraz trudniejsze, wlasnie wczoraj mojemu mowilam ze zaczynam miec z tym problemy a co bedzie dalej, moj brzuch jeszcze nie jest zbyt duzy ale tez juz zaczynam odczuwac problemy, np zakladanie skarpetek czy wiazanie butow do przyjemnosci nie nalezy a bedzie tylko gorzej :) ale moj juz sie przygotowuje ze to bedzie niedlugo jego robota :)

Ale mnie rozbawiłyscie ta depilacja:-Dja narazie gole sie na czuja ale przed wizyta wezme lusterka i zrobimy piekna fryzure:tak: Pamietajcie kochane ze do porodu paznokcie nie moga byc umalowane lekarze musza widziec płytke, przynajmniej tak słyszałam..

Hej wszystkim!

Wybaczcie, ze mnie znów nie było, ale straszny dół się u mnie pojawił i straciłam ochotę na cokolwiek... :sad: Miałam naprawdę okropny dzień wczoraj, gdzie deprecha i załamka sięgnęły już zenitu! :hmm::hmm::sad::sad: Teraz jakoś trawię te problemy i staram się przejść do porządku dziennego, więc mam nadzieje, że już będzie lepiej. Dziś weszłam w III trymestr ciąży i ostatnie 3 miesiące tego cudownego stanu mam zamiar wykorzystać tylko i wyłącznie na radość i przygotowania do przyjścia na świat naszej córeńki!!! :tak:

Widzę, ze temat depilacji na topie! :-D Ja ostatnio przeszłam na krem do depilacji. :tak: Wypróbowałam już wszystko z wyjątkiem depilatora i miałam dość i maszynki, i wosku! Teraz szaleję z kremem i jest super! :-) A co do pedikiuru... :-D Jeeeju, ja już nie daję rady malować paznokci na ciemne kolory! :-D:-D Jasne jeszcze jako tako, bo nawet jak coś nierówno to tak nie widać. :-D Też myślę o pedikiurze w salonie plus jakiś masażyk, bo moje stopy cierpią co dnia!!! Strasznie są obolałe, a jak jeszcze poćwiczę na siłowni, jak dziś, to juz w ogóle... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale muszę przyznać, ze M. mnie cierpliwie i prawie codziennie masuje! :-):-)
A jutro zaczynam szkołę, z czego się niezmiernie cieszę. :tak::tak:

Pozdrawiam i miłego popołudnia!

mary-beth, a co do tego kremu do depilacji, to można go też stosować do bikini? bo może rzeczywiście to być wygodne rozwiązanie :)

No to dziewczyny, jeszcze jakiś miesiąc i już w ogóle będziemy zależne od naszych partnerów :P

Ja też niedługo zaczynam swoją szkołę, najprawdopodobniej w przyszłym tyg, i już się doczekać nie mogę :)

mary-beth, a co do tego kremu do depilacji, to można go też stosować do bikini? bo może rzeczywiście to być wygodne rozwiązanie :)

No to dziewczyny, jeszcze jakiś miesiąc i już w ogóle będziemy zależne od naszych partnerów :P

Ja też niedługo zaczynam swoją szkołę, najprawdopodobniej w przyszłym tyg, i już się doczekać nie mogę :)

Lilly - ja stosowałam, tyle, ze ten do skóry wrażliwej. :tak: A ja jutro zaczynam szkołę! :-):-)

Ja tez uzywam kremow do depilacji do okolic bikini a także do golenia pach ;-) Goraco polecam!

Mnie juz od dawna nie chce sie tam robic fryzurek. Maziam kremem i zdejmuje wszystko.

Hej Moje Miłe;-) Strasznie rzadko ostatnio wpadam, ale mamy mały remont bo przygotowujemy pokoik dla Dzidzi więc w ciągu dnia jestem zabiegana, a wieczorem padam!
Uśmiałam się jak czytałam o depilacji:-D Też zaczynam mieć z tym problemy i muszę się nieźle nagimnastykować. Co do pazurów to po prostu chodzę na pedicure, trafiłam nawet do salonu gdzie jest taki specjalny dla kobiet w ciąży. Uwielbiam te 1,5 h relaksu!
Jutro wkraczam w 3 trymestr, pamiętam jak mi się dłużyły te pierwsze miesiące, kiedy się tak źle czułam...A teraz za to czas mi galopuje...Ani się obejrzymy a Dzidzie będą już z nami "na zewnątrz":tak:

Oj dziewczyny ten czas tak leci..... masakra
Ja niby się nie boję obcowania z maluszkiem, mam spore doświadczenie z dziećmi, wiem jak się z nim obchodzić (chodzi mi o przewijanie, pielęgnacje i takie tam), ale tak trochę mnie przeraża myśl, że za 10 tygodni będziemy już w trójkę i nasze życie będzie uzależnione i podporządkowane tej małej istotce:tak: Wczoraj mówię do D., że już za 2 m-ce z hakiem będziemy już RODZICAMI!!!!!!!!!! Aż trudno w to uwierzyć ale strasznie się cieszymy, teraz tylko się martwię żebyśmy zdążyli przygotować nowe mieszkanie na przyjście naszej kruszynki na świat:szok:

reklama
Co do tego kremu do depilacji to chyba się skuszę :) nawet o tym nie pomyślałam :P

A czas leci rzeczywiście baaaardzo szybko :) jeszcze nie tak dawno robiłyśmy testy ciążowe, a tutaj zaraz będziemy tulić do snu nasze maleństwa :)
Ja oprócz ciuszków nie mam praktycznie nic... też się boję czy ze wszystkim zdążę... ale jutro po wizycie jedziemy z m. do hurtowni zamawiać wózek, więc coś już będzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry