dziewczyny czy wy już po cichu myślałyście już o wózkach . bo szczerze powiem to po nauczce ostatniego razu nie mam odwagi . ale z racji iż malec przyjdzie na świat w listopadzie to sama nie wiem jaką opcję wybrać ....
duszek ja jak na razie to tylko przegladam i porownuje ceny

ale z tego wzgledu iz mamy termin na listopad to jak dla mnie 3w1 bedzie najlepszym wyborem i zakupem

gondola w zimie bedzie przydatna a samochodem tez sie jezdzi wiec nie bedzie trzeba wszystkiego zabierac tylko stelaz sie zapakuje

ale wybor zawsze nalezy do kazdego z nas :-)

:-)
Wybór wozka naprawde nie jest łatwy, ale mamy na to jeszcze duzo czasu

Mamy w ciazy kolejnej maja juz doswiadczenie w tej materi i ucza sie na bledach. Ja np popelnilam ogromny blad z wozkiem wielofunkcyjnym jaki mialam -bez pompowanych kolek, ciezki i nieporeczny bez mozliwosci zjechania nim po schodach.
Teraz na pewno kupie wozek z pompowanymi kółkami, i sprawdze jak sie nim zjezdza po schodach. Warto tez wybrac wozek lekki, bo 15kg wozka wierzcie mi ze to jest bardzo ciezki

Dlatego tak jak pisze Ssabrina chyba tez kupie 3w1, abym mogla wpiac i wypiac ze stelaza to co chce

Zeby foteli samochodowy wpiac w stelaz a nie zabierac calego wozka gdzy sie jedzie na wycieczke. No i zeby w mieszkaniu nie zajmowal wiele miejsca a taki ze stelazem moze stac rozlozony ;-)
Zakup wozka uzalezniony jest od miejsca zamieszkania - inny bedzie odpowiedni dla osob mieszkajacych w duzym miescie a inny na wsi, czy za granica.
Kati82 - może to sprawa zmiany ciśnienia, że jesteśmy dziś takie biedne. Ale jutro będzie nowy dzień

Trzymam kciuki za wizytę u gin. - będzie dobrze. Mnie brzuch ani żołądek nie bolą. Za to od miesiąca boli mnie gardło
Zapytaj w aptece albo gina przy najblizszej wizycie.
Ja mam infekcje gardla nawracajace dosc czesto. Moze byc to od gronkowca, drożdzaków, czy zwykłych bakteri. Z tego co pamietam cos bralam na bół gardla w ciazy, tylko nie pamietam teraz co to byl za lek. Płukać tez czyms mozna, ale upewnij sie u specjalisty

Jesli mialas problemy z gardlem przed ciaza to raczej teraz ten problem bedzie sie kumulowal. Tak to jest w ciazy