• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2011

Gratuluje mamusiom:) A jeżeli chodzi o kolejki u lekarzy czy gdziekolwiek to się zawsze zastanawiam jak to jest. Ponoć ciężarne i kobiety z dziećmi mają pierwszeństwo ale zauważyłam, że to ładnie wygląda na kartce na której jest to napisane, a w rzeczywistości to odbiega od normy. Mnie jeszcze nikt nie przepuścił w kolejce nie mówiąc już o ustąpieniu miejsca w pociągu lub autobusie. A u ginekologa ostatnio czekałam prawie 2 godziny bo pani w rejestracji zapisała 4 kobiety od godziny 15(każda ma niby 15 minut na wizytę) a lekarz przyjmuje od 16. Ja miałąm na 16 ale i tak musiałąm ustąpić miejsca bo te Panie były zapisane na wcześniejsze godziny:/ Szał może ogarnąć człowieka jak widzi takie coś.

reklama
Cześć Dziewczyny, ja dzisiaj tylko na moment, bo jestem padnięta, po całym dniu jeżdżenia po lekarzach i szpitalu (w odpowiednim wątku napiszę co i jak). Jutro się odezwę na dłużej:-) Mam już wyznaczoną cesarkę na 2 listopada!
Katerinka ja też biorę euthyrox 100-pn-pt i w sb-nd 125. Ja jestem "zosia samosia" i moja endokr. w PL już wiedziała że może mi ufać. Muszę sobie teraz zrobić jeszcze badania. Mam pytanie do Ciebie na temat Euth. po porodzie-wiesz kiedy zmniejszyć dawkę??? Muszę się wybrać tutaj do lek i chcę się upewnic czy dobrze mi powie. Hormony napewno się rozhuśtają i nie na początku nie będzie łatwo znowu wrócić do normy...
AnnaJ ja biorę 125 euthyroxu, mam zejść na połowę dawki zaraz po porodzie.
Margana cieszę, że jesteś w końcu z nami i to jeszcze w dwupaku!
ptencer ostatnio sie zastanawiałam, co u Ciebie!
Agutek ​trzymam mocno kciuki!!!!

Gratuluje rozpakowanym mamusią :)) Na mnie chyba też niedługo czas bo byłam dziś u lekarza i mówił ,że mam centymetr rozwarcia ,a więc niedługo powinno się zacząć :) boję się bardziej niż przy pierwszym :) Pozdrawiam i ściskam mamuśki :)))

Margana super że wróciłaś..:-)czekaj tu grzecznie razem ze mną ...nie wyłamuj się jeszcze 3 tyg mamy;-)

​Ponko sprytnie się owineła a dziś miała do domku wracać..:-D to wróci już z Filipkiem...:-)

reklama
Margana jak dobrze Cię widzieć na BB z powrotem. :tak: Trzymam za was kciuki, tyle się już nacierpiaałś w tej ciąży... ale najważniejsze, że jesteście dalej w dwupaku.
Ciarki mnie przechodzą, jak czytam co też się dzieje po odstawieniu Fenoterolu:szok: bo jak już pisałam, od dziś zaczęłam odstawianie i pojutrze łyknę ostanie pół tableteczki...

Ponko - GRATULEJSZYN
:-) z jednej strony fajnie, że już tulicie swoje kruszynki, no ale...

Listopadówki - trzymajmy się do terminów... listopad też fajny miesiąc.. hihih

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry